Hendek Kızılay'dan Başkan Babaoğlu'na Ziyaret

TAKİP ET

Bir süredir ilçede siyasi parti temsilcilerine ziyaretler gerçekleştirerek istişarelerde bulunan Türk Kızılay Hendek Şube Başkanı Aydın Birinci "Türk Kızılay Hendek Şubesi Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları son olarak Hendek Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Babaoğlu ile bir araya geldi. 

Hendek Kızılay’dan Başkan Babaoğlu’na Ziyaret

Türk Kızılay Hendek Şubesi Başkanı, Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay Hendek Şube Başkanı ve beraberindekilere teşekkür etti.

Türk Kızılay Hendek Şube Başkanı Aydın Birinci "Türk Kızılay Hendek Şubesi Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları olarak İlçe Protokol ziyaretlerimiz kapsamında bugün, Hendek Belediyesi Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'nu ziyaret ettik. Kızılay’ımızın İlçemizdeki faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

 

#Hendek #Hendek Kızılay #Türk Kızılay Hendek Şubesi Başkanı #Aydın Birinci #Hendek Belediyesi #Turgut Babaoğlu #Zİyaret #Hendeksonhaber