Hendek Kızılay Yeni Yönetimi Basınla Buluştu

TAKİP ET

Kızılay Hendek Erkan Albayrakoğlu Aşevinde gerçekleştirilen programa Kızılay Sakarya İl Başkanı Cavit Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbant,Recep Sandıkçı, Kızılay Hendek Şube Başkanı Fahri Küt, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Yaz, Recep Yarıcı, Pınar Köstereli ve Musa Avcı ile Hendekli Basın mensupları katıldı.

Hendek Kızılay Temsilciliği, genel merkeze yapılan müracaatın ardından yapılan değerlendirme sonucu şube başkanlığına dönüştü. Dönüşümle birlikte oluşan yeni yönetim Erkan Albayrakoglu Aş evinde Hendek basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi 09-00 da başlayacağı açıklanan program tam bir saat geç başladı.

Bir süre önce yerel Basın mensupları ile bir araya gelerek sitem dolu yaptığı açıklama ile görevinden istifa eden Hendek Kızılay Temsilcisi Sami Bağdatlı ve yönetimi topluca istifa etmişti gelen istifa ilçede günlerce konuşulmuş yeni Başkan ve yönetiminin kim olacağı merak konusu olmuştu.

2 Ay sonunda Hendek Kızılay’da başkan ve yeni yönetim belli oldu.Temsilcilikten şube başkanlığına geçişle birlikte oluşturulan yeni Başkan Fahrettin Küt bugün Hendek Basın mensupları ile bir araya gelerek yeni yönetimini tanıttı.Erkan Albayrakoğlu Aşevinde gerçekleşen programa Kızılay Sakarya İl Başkanı Cavit Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbant ve Recep Sandıkçı, Kızılay Hendek Şube Başkanı Fahri Küt, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Yaz, Recep Yarıcı, Pınar Köstereli ve Musa Avcı katıldı.


Yeni yönetimin kamuoyuna tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Hendek Kızılay Şube Başkanı Fahri Küt, hedefleri yüksek olan çıtayı daha yukarılara taşıyacaklarını ifade etti. Başkan Küt ve Kızılay Sakarya İl Başkanı Cavit Koç parogramda yaptıkları konuşmaların ardından basın mensuplarından gelen soruları tek tek cevapladı.bir bölümü soru ve cevap şeklinde geçen program çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu.

Diğer yandan Hendek Erkan Albayrakoglu Aşevinde gerçekleşen programda sorulan sorular ve cevaplarını video haberimizde izleyebilirsiniz

#Kızılay #Hendek #Fahri Küt #Yeni Yönetim #Hendek Kızılay Şubesi #Basın #Hendekli Basın Mensupları #Buluşma #Sakarya #Sakarya Kızılay #Kızılay Sakarya İl Başkanı #Cavit Koç #Hendek Kızılay Yeni Yönetimi Basınla Buluştu #Hendeksonhaber