Hendek Muammer Sencer Caddesinde Aile Meselesi Filmi Çekimleri Devam Etti.

TAKİP ET

Bir süre önce ilçenin farklı mekanları ve mahallelerinde başlayan Aile meselesi film çekimleri Hendek muammer sencer caddesinde devam etti.

Hendek Muammer Sencer Caddesinde Aile Meselesi Filmi Çekimleri Devam Etti Yönetmenliğini Perhan Filmi ile 8 ödül birden alan Metin Kuru ve bir zamanlara damga vuran Yaprak Dökümü isimli dizi filmde Ali Rıza Karakteri ile milyonların sevgisini kazanan Halil Ergün ve Ayşen İnci Ufuk Kaplan gibi isimlerin rol aldığı Aile meselesi film çekimleri ilçede devam ediyor.

Bir süre önce ilçede Kardeşler pastanesi,Hannes Cafe ve Yenimahallede sahneleri çekilen dizinin bir bölümü bugün ilçenin en işlek caddesi muammer sencer caddesinde gerçekleşti.Gün içerisinde çekilecek sahne için platform kuran film ekibini gören vatandaşların meraklı bakışları altında Aile meselesi filminin bir sahnesi çekildi.

Diğer yandan çekimler için Muammer sencer caddesinde bulunan usta oyuncu Halil Ergün’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayan Ergün hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Hendek Muammer Sencer Caddesi Aile Meselesi Aile Meselesi Filmi Aile Meselesi Filmi Çekimleri Devam Etti. Sakarya Hendeksonhaber