HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIR

TAKİP ET

 Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü 16-21 Nisan Tarihleri arasında Antalya /Kemerde düzenlenecek olan Muay Thai Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tamamladı

 Kulüp Antrenörü Erkan Yılmaz şampiyona için gerekli bütün hazırlıkları yaptıklarını gerisinin sporcularında olduğunu daha konsantre olurlarsa şampiyon olmamaları için bir sebep olmadığını belirtti. Antrenmanlarımızı bir gün üç bir gün iki idmanla devam ettiklerini ve sporcularının hazır olduğunu dile getirdi. Kulübün en prestijli sporcularından olan şampiyonumuz Özgenur Avcılı’nda Müsabakaya Dikmen Yaylası kampında hazırlandığını belirten Yılmaz bu sene Dünya şampiyonası için ekstra idmanlarla hazırlandığını ve şampiyonluğu hedeflediklerini belirtti.

Şampiyonumuza yaptığımız ziyarette gördük ki her zamankinden daha konsantre ve ciddi hazırlandığını yaptığı idmanlarla gördük. Sporcumuz yaptığı açıklamada çok iddealı hazırlandığını ve günde üç idman yaparak hedefine ulaşmak istediğini dile getirdi.

Erkan Hoca  Şampiyon Sporcularımıza destek olan Sakarya Akparti Millet Vekilimiz Sayın Ali İNCİ beye  Hendek Belediye Başkanımız Sayın İrfan PÜSKÜLLÜ  Beye , Turanoğulları İnşaat Yapı Mazemeleri firmamıza , Hendek Hazırpen çelik kapı firmamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız diyerek sözlerini noktaladı   Bizlerde Antrenörümüze ve sporcularımıza başarılar dileriz.

 

#Hendek # Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi # Fıght Akademi Spor Kulübü #Antalya /Kemer #Muay Thai Türkiye Şampiyonası #Hendeksonhaber