HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİ YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü her alanda ilerlemeye devam ediyor.

HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİ YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü her alanda ilerlemeye devam ediyor.Kulübümüzün hem sporcusu hemde antrenörü olan profesyonel sporcumuz Özgenur AVCIL Türkiye Muay Thai Federasyonunun düzenlediği Muay Thai 2. Kademe Antrenör kursuna katılmak için Manisaya hareket etti.

Her alanda eğitimli ve donanımlı bir birey olabilmek için antrenör kurslarına katılıp kendini geliştirip daha kaliteli sporcular ve vatana millete hayırlı bireyler yetiştirmek için önce kendisini geliştiriyor. Üç branşta antrenör olan Avcıl  Atletizm dalındada Uzmanlık almış olup daha donanımlı bir antrenör olup her zaman eğitimde kaliteli olmak için canla başla mücadele veriyor.

 Değerli sporcumuz ve şampiyonumuz Avcıl aynı zamanda Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Akademisi Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olup eğitimi konusunda hep ileriyi hedeflediğini belirtti.

       

Muay Thai Milli takım Antrenörü Erkan Yılmaz sporcusuyla gurur duyduğunu,her alanda başarılara imza attığını belirterek şimdiden ‘’boynuz kulağı geçer’’ atasözünün şimdiden gerçekleştiğini söyleyerek sporcusu Avcılı tebrik etti.

 

#Fıght Akademi #Hendek #HENDEK ŞAMPİYONLAR FIGHT AKADEMİ #Muay Thai #Özgenur Avcıl #Hendeksonhaber