Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu Aile Birliğ Toplantısı Gerçekleşti

TAKİP ET

2023-2024 eğitim öğretim yılı geçtiğimiz günlerde başladı yeni eğitim öğretim sezonu ile birlikte ilçede bulunan okullarda Okul Aile birliği toplantıları gerçekleşti

Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu Aile Birliğ Toplantısı Gerçekleşti

2023-2024 eğitim öğretim yılı geçtiğimiz günlerde başladı yeni eğitim öğretim sezonu ile birlikte ilçede bulunan okullarda Okul Aile birliği toplantıları gerçekleşti.Son olarak Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulunda gerçekleşen toplantıda Şehit Alli Gaffar Okkan Okul aile birliği yeni başkanı Gönül Bedir seçildi. 

2023-2024 eğitim öğretim yılı Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulunda okul aile birliği toplantısı Okul Müdürü Orhan Karagözlü ve okul öğretmenlerinin ve yüksek veli katılımla gerçekleşti. Yapılan toplantıda Okulda yapılan yenilikler, okul öğretmenlerinin daha iyi bir eğitim öğretim yılı için gerçekleştirdikleri projeler açıklandı. 

Yapılan açıklamaların ardından okul aile birliği başkanlığına Gönül Bedir seçildi.Geçen yıl bu görevi sürderen Başkan Harun Kaynak’ta söz alarak kısa bir konuşma yaptı. Okul yönetimi Kaynak’ın konuşmasının ardından kendisine katkılarından dolayı teşekkür etti 

Diğer yandan Daha güvenli okul için okul giriş- çıkışına yapılacak güvenlik ve turnike sistemlerinin tanıtımı yapıldı. Okul ve sınıflar gezildi. Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu yenilenmesine  verdiği destek için İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Savaşçı ve İlçe milli Eğitim Müdürü Murat Çekiççioğluna teşekkür ederiz denilerek , toplantıya duyarlı davranan ve yoğun katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz denildi.

#Hendek #Şehit Gaffar Okkan Ortaokulu #Toplantı #Okul Aile Birliği Toplantısı #Hendeksonhaber