Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu Yarı Finalde

TAKİP ET

Okul Sporları kapsamında ilimizde düzenlenen Yıldız Erkekler Grup Müsabakalarında Sakaryamızı temsil eden Okulumuz Futbol Takımı, grubunu namağlup lider tamamlayarak adını yarı final grubuna yazdırdı.

Okul Sporları kapsamında ilimizde düzenlenen Yıldız Erkekler Grup Müsabakalarında Sakaryamızı temsil eden Okulumuz Futbol Takımı grubundaki üç maçını da kazanarak adını yarı finallere yükselme başarısı gösterdi. 

3-5 Mayıs tarihleri arasında Erenler Atatürk Stadında gerçekleştirilen grup müsabakalarında B grubunda Zonguldak Barbaros Kutlutaş Ortaokulu, Kırklareli Vize Atatürk Ortaokulu ve Edirne Gazi Osman Paşa Ortaokulu ile birlikte yer alan takımımız ilk maçında Zonguldak Barbaros Kutlutaş Ortaokulunu 2-1 mağlup etmeyi başardı. Grubun ikinci maçında Edirne Gazi Osman Paşa Ortaokulunu 1-0 ile geçen takımımız, grubunun üçüncü ve son maçını Kırklareli Vize Atatürk Ortaokulu ile yaptı. Kırklareli temsilcisi karşısında baştan sona üstün bir mücadele sergileyen futbolcularımız, rakibini 2-0 yenerek grubunu 9 puanla lider olarak tamamladı.

 

Grubunu lider olarak tamamlayan takımımız, bu sonuçla 36 takım arasına girerek yarı finallerde mücadele etme hakkı elde etti. Maçın ardından mutluluklarını arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaşan sporcularımıza başarı belgeleri ve madalyaları Okul Müdürümüz Recep YAZICI tarafından verildi. Öğrencilerimiz madalya töreninin ardından kutlama yemeğinde biraraya gelerek şampiyonluğun tadını çıkardılar.

Okul Müdürü Recep YAZICI, antrenör Hakan AKÇAY futbolcuları başarılarından dolayı tebrik ederek sporda da başarının adresi olduklarını vurguladı. Okul Müdürü Recep Yazıcı, “Bu sene küçük erkekler hentbol, küçük kızlar voleybol ve yıldız erkek futbol takımlarımız Sakaryamızı temsil etme hakkı elde etmişti. Hentbol takımımız iki periyodunu önde götürdükleri play-off maçının son periyodunda mağlup olarak yarı finallere çıkmayı kıl payı kaçırdı. Yıldız erkek futbol takımımız bugün yarı finallere çıkma başarısını gösterdi. Pazar günü Zonguldak'a gidecek küçük kız voleybol takımımızdan da aynı başarıyı göstermesini bekliyoruz. Öğrencilerimizin sporda başarılı olmaları hepimizi sevindiriyor, gururlandırıyor. Bir ilçe takımı olarak sadece takım sporlarında değil ferdi sporlarda da başarılarımızın olması gurur verici.Masa tenisinde küçük kızlar kategorisinde öğrencilerimiz 29-31 Mayıs tarihleri arasında Rize'de Türkiye birinciliği müsabakalarında yarışacak. 6-7 Mayıs tarihlerinde Bolu'da gerçekleştirilecek yıldızlar karate müsabakalarında 5 sporcumuz ter dökecek. Tüm öğrencilerimize başarılarından ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

 

Takımımızı tebrik eder, 21-24 Mayıs tarihleri arasında Düzce'de yapılacak yarı final müsabakalarında başarılarının devamını dileriz. Aynı zamanda bu başarıda emeği bulunan başta Hakan Akçay olmak üzere beden eğitimi öğretmenlerimize, spor kulüplerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkürü borç biliriz.

#Hendek #Şehitmahmutbey #Şehit Mahmutbey Ortaokulu #Okul Sporları #Yıldız Erkekeler #Yıldız Erkekler Grup Müsabakaları #Final #Yarı Final #Şehit Mahmutbey Ortaokulu Yarı Finalde #Hendeksonhaber #Hendek Haberleri