Hendek Siyasilerinden  Fevzi Kılıç için başsağlığı mesajı

TAKİP ET

Dün Makamında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç için Hendek siyasi parti temsilcileri başsağlığı mesajı yayınladı. 

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç makamında geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Başkan Kılıç’ın ani ölümü Sakarya ve ilçede herkesi şok etti.geşen vefat haberi sonrası ilçe siyasi parti temsilcileri taziye mesajları yayınladı

Ali İnci 28 Dönem Sakarya Ak Parti Milletvekili
Erenler Belediye Başkanımız, Dava arkadaşım Fevzi Kılıç’ın vefat haberini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.Kıymetli Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve AK Parti camiamıza başsağlığı diliyorum.

Turgut Babaoğlu Hendek Belediye Başkanı
Hac vazifesi nedeniyle bulunduğum kutsal topraklarda, Değerli Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim.Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

Hasan Serdar Baykal Hendek Ak Parti İlçe Başkanı
Erenler Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Kılıç ağabeyimizin vefatını teessürle öğrendim.Kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve tüm dava arkadaşlarımıza başsağlığı diliyorum.


İrfan Püsküllü Sakarya Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Önceki Dönem Hendek Belediye Başkanı

Başımız sağ olsun üzüntümüz tarifsiz…Erenler Belediye Başkanımız, kıymetli dostum Fevzi Kılıç’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.Allah’ın rızasını gözeten bir yaşam sürdüğüne şahidiz.Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.Mekanı cennet makamı âli olsun.

Ali Kemal Sofu Önceki Dönem Hendek Ak Parti İlçe Başkanı

Çok Üzgünüz... Erenler Belediye Başkanımız, değerli büyüğümüz Fevzi Kılıç Abimizi kaybettik.İyi bir müslüman, iyi bir dava adamıydı..Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.Tüm sevenlerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Ömer İbrahimbaş Hendek Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı 

Kıymetli Erenler ilçe Belediye Başkanımız değeri büyümüz Fevzi Kılıç Başkanımızı kaybettik kendisine Cenabı-ı Allahtan rahmet,ailesine,sevdiklerine ve tüm dava arkadaşlarımıza başsağlığı dilerim.


Hendek Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı
Erenler Belediye Başkanı Sn.Fevzi Kılıç'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.Allah rahmet eylesin.Mekânı cennet, derecesi âli olsun.

#Fevzi Kılıç #Sakarya #Hendek #Hendek Siyaseleri #Taziye #Başşağlığı mesajı #Hendekspnhaber #Cenaze #Vefat #Ölüm