Hendek Son Haber 4 Yaşında

TAKİP ET

www.Hendeksonhaber.com internet Haber sitemizin ilçede internet dünyasına adım atışının dördüncü yılını doldurmanın heyecanını yaşıyoruz.

Biz bu toprakları, burada yaşayan insanları seviyoruz, borçlu hissediyoruz. Borcumuzu ödemenin, sevgimizi göstermenin yolunu böyle seçmişiz.Bu kadar net!

Böyle olunca da; Bu işi keyif alarak yaptık, yapıyoruz. şimdiye kadar Yaptığımız haberlerin okur kaynaklı geri dönüşümünden mutlu olduk. Attığımız taşın yerini bir nebze bulmasından kıvanç duyuyor, işimizi şevkle yapıyoruz İnternet dünyasına Habercilik anlamında adım attığımız ilk andan itibaren Hep temkinli adımlar attık, gaza gelmedik. Dereyi görmeden paçalarımızı sıvamadık.

Bir ayağımızı sağlam basıp, diğerini ileriye attık. Tezgahları, kullanmaya çalışanları, Hakkımızda atılan iftiraları gereksiz şikayetleri, ali cengiz oyunlarını fark ettik, yaşadık, not ettik…Bunlara karşı tedbirler aldık, politikalar geliştirdik. En önemlisi sorumluluğumuzu, haddimizi bildik. Bugüne kadar Haber sitemizi zor şartlarda dar bir kadro ile imkansızlıklar içinde yürüttük. Şu ana kadar bu internet sitesi evlerden yönetildi. Sokakta muhabirimiz olmadı, haber taleplerine zaman zaman cevap veremedik.

Teknik altyapı, alet ve cihaz eksiklerimiz büyüktü, şikayet etmedik, var olanla yetinmek, var olanla en iyiyi nasıl yapabiliriz diye çözüm ürettik. Biz zor olanı seçmiştik; yaşamda kopup gelen, insanları ve yaşamı ilgilendiren olayları aktaracaktık. Güzel olanla mutluluğumuzu, acı olanla da hüznümüzü paylaşacaktık. Biz insani olan, yaşama dair her şeye karşı sorumluluk içindeydik ve hassasiyetimiz en üst noktadaydı.

Sizlerden gelen destekle sorumluluğumuz arttı ve her güne daha farklı bir coşkuyla başladık. Yayına başladığımız ilk günden bu güne kadar hiçbir kişi ya da kuruluşun tarafı olmadık ve olmayacağız. Haberlerimizi her görüşe saygılı olacak şekilde yer verdik. İlk kurulduğu gün şüphesiz nasıl bir site olacağı noktasında bizimde çok kaygılarımız oldu. Nede olsa yeni bir site ve bir şeyleri başarmak adına yola çıkıyorduk.

Haber Sitemize Kurulduğu İlk Günden İtibaren Bizlere inanarak Destek olan Sponsorlarımız ve desteklerini bizlerden esirgemeyen güzel insan usta gazeteci büyüğüm Hüseyin Cumalı ve bizleri yalnız bırakmayarak haberlerimizi takip eden siz sevgili Hendeklilere Teşekkür ediyoruz Daha uzun soluklu bir yolda, beraber yürümek için, güzellikler ve yaşama dair ne varsa birlikte paylaşmak adına ilçemiz Hendek’in sesini daha çok kişiye ulaştırmayı umut ediyoruz.nice 4Yıllara

 

#Hendek #Hendeksonhaber #Hendek Son Haber 4 Yaşında