Hendek'te etkili olan fırtınada ağaç aracın üzerine devrildi

TAKİP ET

Hendek'te etkili olan sağanak yağış ve şiddetli rüzgar birçok noktada hasara yol açtı. Fırtına neticesinde yerinden sökülen bir ağaç Panelvan üstüne devrildi. 

Hendek’te etkili olan sağanak nedeniyle bazı bölgelerde yoğun su birikintileri oluşurken şiddetli rüzgâr vatandaşlara zor anlar yaşattı.

AFAD'dan Sakarya'ya kar uyarısı
Sakarya'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün ve yarın şehir genelinde sağanak yağış, iç ve yüksek kesimlerde ise kar yağışı bekleniyor. Bu durum, sel, su baskını, buzlanma ve ulaşımda aksamalara neden olabilir.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD), Sakaryalıları olası olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı. AFAD'ın telefon üzerinden gönderdiği uyarı mesajında, halkın sel, su baskını, buzlanma ve ulaşımda oluşabilecek aksamalara karşı dikkatli olması istendi.

AFAD'ın telefonlara gönderdiği mesaj şu şekilde; Meteorolojiye göre Sakarya'da bugün ve yarın sağanak, iç ve yüksek kesimlerde kar bekleniyor. Sel, su baskını buzlanma, ulaşımda aksamalara karsı tedbirli olun.
[

#Fırtına #Hendek #Ağaç #Panelvan #Devrildi #aracın üzerine devrildi #Kar #Yağmur #Elverişsiz Hava Şartları #Hendeksohaber