Hendek'te Filistin'e destek amaçlı bir kahvaltı programı daha düzenlendi

TAKİP ET

İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından daha önceden olduğu gibi, bir kez daha kahvaltı programı düzenlendi.

Hendek’te İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Filistin’e Yardım düzenlendi

İlçemiz Hendek'te yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından bu sabah kahvaltı programı düzenlendi.

Bu sabah saat: 10.30'da Aşk-ı Ala Düğün Salonunda "Filistin'in Yanındayız" adı altında düzenlenen kahvaltı programına Hendek'li hanımlar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen kahvaltı programına; İHH Sakarya Kadın Kolları Başkanı da katılım sağladı. Ayrıca, AK Parti ve Yeniden Refah Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanları da, düzenlenen programda Hendek'li hanımları yanlız bırakmadı.

"Filistin'in Yanındayız" adı altında düzenlenen kahvaltı programı ile ilgili olarak İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Bedia Yılkın bir açıklama yaptı. Yılkın, "Bugünkü kahvaltı programımızı da hayırlısıyla güzel atlattık. Gelenden gelemeyenden de Allah razı olsun. Herkesin niyetini kabul etsin Rabbim" dedi.

Düzenlenen kahvaltı programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

#Hendek #İHH #iHH Hendek İlçe Kadın Kolları #Program #Yardım Programı #Filistin #Gazze #Filistin’e Yardım düzenlendi #Hendeksonhaber