Hendek'te Hafızlar 37 yıl sonra buluştu

TAKİP ET

Hendek'te 37 yıl sonra Kuran Kursu Hafızlarının buluşması Lütfiye Köşk Mahallesinde gerçekleşti. Hafızların buluşmasına ev sahipliğini İsmail Yanmaz Lütfiye Köşk Mahallesinde ki hanesinde yaptı.

37-yıl sonra bir araya gelen Hafızlar anılarını yad ederek hasret giderdi.

Aralarında MHP Adapazarı eski İlçe Başkanı İsmail Küçük, Hendek Din Görevlileri dernek Başkanı Hasan Yalçın’ın da olduğu programda ikramların ardından hafızlar yıllar öncesini yad ederek çaylarını yudumladı.

Programa ev sahipliği yapan İsmail Yanmaz “ 37 yıl önce Hendek’te Kuran Kursunda hafızlık yaptığımız arkadaşlarla bir arada olmak ziyadesiyle bizleri mutlu etti. Çoğu arkadaşlarla görüşüyorduk. Ancak böyle hep birlikte bir araya gelmemiştik. İlkini düzenlediğimiz bu buluşmaları düzenli olarak sürdürmeyi planlıyoruz. Buluşmaya gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Hendek Din Görevlileri Derneği Başkanı Hasan Yalçın’da 37 yıl sonra hep bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ev sahipliği yapan İsmail Yanmaz’a ve davete icabet eden tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

 

#Hendek #Hafız #Hafızlar #Buluşma #Buluştu #Hafızlar 37 yıl sonra buluştu #Hendek Din Görevlileri #Lütfiye Köşk Mahallesi #Hendeksonhaber