Hendek'te Haftanı Enleri

TAKİP ET

Bir süre önce ilçemiz Hendek'te haftanın enlerini belirlediğimiz her haftası merakla beklenen haftaya damga vuran haftanın gafı ve haftanın siyasetçisi sporcusunu belirlediğimiz Haftanın enleri bu hafta da dopdolu

Hendek'te Haftanın Enleri Sadece Hendeksonhaber'de Her haftası merakla beklenen ve ilgi ile okunan Haftanın Enlerine yaşanan yoğun iş temposu nedeni ile ara vermiştik hazır fırsat yakalamışken Hafatnın enlerine kaldığımız yerden devam edelim işte sizler için belirlediğimz Hendek’te Haftanın enleri

HAFTANIN SİYASETÇİSİ

Haftanın enleri yazımıza haftanın siyasetçisi ile başlıyoruz aslında bir kaç isim vardı aklımızda ancak son yaptığı videolu paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Ali Kemal Sofu bu hafta birkez daha radarımıza takıldı.Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı olan ve saha çalışmaları ile sıklıkla isminden bahsettiren Sofu ilçede Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı olarak Turgut Babaoğlunun açıklanması sonrası haber sitelerine gönderdiği paragrafın bir bölümünde Türkiyemizin mimari Recep Tayyip Erdoğan ile aynı çatı altında olmaktır.Her zaman reisimizin emrinde ve çizgisinde olacağız.Siyaset uzun soluklu bir yoldur. inşallah bundan sonraki süreçte partimize ve siz değerli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.Sayın cumhurbaşkanımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum Hendek’imiz  için hayırlısı olsun diyor, siz değerli hemşehrilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.Allaha emanet olun paylaşımı yaptı Sofunun bu dik duruşu listemizde Haftanın siyasetçisi olarak yerini aldı

HAFTANIN VEDASI

Bölgesel Amatör Lig yeni sezonu öncesi büyük ümitler ile transferi gerçekleşen ve oyuna sonradan girmesine rağmen attığı goller ile takımına puanlar kazandıran ancak bir türlü ilk onbirde şans bulamayan Mustafa Akkuş lige verilen arada Hendekspor’dan ayrıldı gerçekleşen ayrılık listemizde haftanın vedası olarak yerini aldı.

HAFTANIN AÇIKLAMASI 

Son günlerde ilçede neredeyse her üç kişiden birisinin konuştuğu İrfan Püsküllü aday alacak mı olacaksa hangi partiden aday olacak sorusu geçtiğimiz günlerde netlik kazandı İlçede 4 yıl Hendek Belediye Başkanlığı Yapan ve bir süre Sakarya Ak Parti il Başkan yardımcılığı görevinde bulunmasının ardından görevinden istifa eden İrfan Püsküllü geçtiğimiz günlerde İlçe Basın Mensupları ile buluşmasında Herkesin merak ettiği konuya açıklık getirerek BBP Hendek Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı gerçekleşen açıklama listemizde Haftanın açıklaması olarak yerini aldı.

HAFTANIN İMZASI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde üst üste aldığı başarısız sonuçlar sonrası 3 Teknik Direktör değiştiren Hendekspor cephesinde son olarak Teknik direktörlük görevine 61 yaşındaki Cevdet Nail Sancaklı getirildi.geçtiğmiz günlerde mukavele yapılan ve Hendekspor’a imza atan Sancaklı bu hafta listemize haftanın imzası olarak yerini aldı.

HAFTANIN DUYURUSU

Hendek Gündoğan Mahallesinin sevilen muhtarı İsmail Pehlivan Yaklaşan Yerel seçimler öncesi Katıldığı televizyon programında tekrar Gündoğan mahallesinden Muhtar adayı olduğunu açıkladığı programda bir açıklama daha yaptı.Gündoğan Mahallesi Muhtarı İsmail Pehlivan, canlı yayında Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanlığına aday olacağını söylediği sözler listemizde haftanın duyurusu olarak yerini aldı.

HAFTANIN AÇILIŞI

Yaklaşan 2024 yerel seçimleri çncesi ilçede siyasilerin göğüs güğüsemücadelesi sürüyor son olarak BBP Partisi ilçede hamle yaptı.ilk olarak İlçe Başkanını  Olarak Samet Sineri açıklayan ve ardından Hendek Belediye Başkanı Olarak İrfan Püskülü’nün ismini açıklayan BBP Hendek ilçe teşkilatı Ayhan Kızıl Caddesi üzerinde hizmete giren Büyük Birlik Partisi (BBP) Seçim bürosu ve İlçe Teşkilatı açılışı yoğun katılımla gerçekleşti gerçekleşen açılışta Başkan adayı Püsküllü seçim bürosuna meşalelerle geldiği program listemizde haftanın açılışı olarak yerini aldı.

HAFTANIN FARKINDALIĞI

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Hendek Akova İlkokulu öğrencilerine yönelik  anasınıflarını da kapsayan bir eğitim gerçekleştirdi.Okul öğretmenlerinden İlknur Göktürk’ün planladığı eğitimin sunumunu İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Proje birimimi sorumlusu  Uzm. Hemşire Deniz Çiftçi gerçekleştirdi. İnteraktif olarak gerçekleştirilen  eğitim etkinliğine  Okul Müdürü Mehmet Kılıç , Okul Öğretmenleri ve öğrenciler   katılım sağladılar.Eğitimin ilk çalışmasında ana sınıfı öğrencilerine  yabancı cisim tıkanmalarında doğru yaklaşımlar, risklerden korunma, Temel Yaşam Desteği, Yaşamsal Bulgular ve Bilinç  Farkındalığı, Sağlığın tanımı ve önemi konularında bilgilendirildiler. 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin doğru kullanımı, iletişim ve kritik durumlarda yaklaşımlar anlatıldığı program listemizde Haftanın farkındalığı olarak listemizde yerini aldı

HAFTANIN İSTİFASI

Yerel seçimlere nerdeyse sayılı günler Hendek Ak Parti Yönetim Kurulu görevinde bulunan 2 isim Kaan Sunman ve Özcan Nalbant  Ak Parti yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiGeçtiğimiz günlerde  AK Parti Hendek  İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’a  istifa dilekçelerini verdiği öğrenilen Sunman ve Nalbant’ın istifalarının İş İnsanı İrfan Püskülü’nün BBP Partisi Hendek Belediye Başkanlığını açıklaması sonrası  istifa etmesi partililerce yadırgandı Gerçekleşen istifalar listemizde haftanın istifası olarak yerini aldı.

HAFTANIN GİDENİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligine şampiyonluk parolası ile başlayan Hendekspor sezon öncesi Mehmet Şansal ile yollarını ayırdı yaşanan ayrılık sonrası  Hendekspor cephesi Teknik Direktörlük görevine Zeki Ersoy’u getirdi Zeki Ersoy ile kısa süre çalışan ve alınan  başarısız sonuçlar sonrası Ersoy ile yollarını ayıran Hendekspor Murat Balaban ile anlaştı. bir türlü istediği sonuçları alamayan Hendekspor Sezon sonu Murat Balaban ile yollarını ayırdı yaşanan 3’ncü ayrılık listemizde Haftanın gideni olarak yerini aldı.

HAFTANIN TEPKİSİ

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Billboardlardan sökülüp, yerlere atılan afişlerle ilgili olarak açıklama geldi.Başkan Namlı, "Afiş tahribatı ile başlatılmak istenen Hendek'teki huzurlu siyasi ortamı germe tezgahına hiçbir dava arkadaşım ve Hendekli hemşehrimiz gelmeyecektir ve gelmemelidir Hangi kirli el ve emeller bu işi tezgahlıyor ve sahneliyorsa unutmamalıdır ki; Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerimde Enfal süresi 30. Ayette Mevlam, "Zira Allah tuzak kuranlara en güzel karşılığı verendir." diye buyurmuştur.Kurmaya çalıştıkları tezgahın başlarına geçmesi dileğiyle Belediye Başkan Adayı Nihat BAYRAKTAR'a, seçim çalışmalarında başarılar dilerim.Diyerek yaptığı açıklama listemizde haftanın tepkisi olarak yerini aldı.

HAFTANIN ZİYARETİ

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaretin ardından MHP Heyeti AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti. MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekiler, AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek istişarede bulundular Seçim çalışmaları kapsamında fikir alışverişinde bulunulmasının ardından MHP heyeti misafirperverliklerinden dolayı AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkür ettiği ziyaret listemizde haftanın ziyareti olarak yerini aldı.

HAFTANIN GEÇMİŞ OLSUNU

Geçtiğimiz günlerde artan ağrıları sonrası hastaneye müracaat eden Bahadır, yapılan tetkikler sonrası ameliyat kararı verildi. Safra kesesinde yaşadığı sıkıntı nedeni ile başarılı bir ameliyat geçiren Bahadır servise alındı. Başkan Bahadır’ın ameliyat olduğunu öğrenen Bir çok seveni Başkan Bahadır'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiği ziyaret Haftanın geçmiş olsunu olarak listemizde yerini aldı.

HAFTANIN FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Hendek Meslek Yüksekokulu Etkinlik Atölyesi Topluluğu ve ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersini alan öğrenciler, Öğretim Görevlisi Sezgin Bıçak eşliğinde gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda öğrenciler Hendek Muammer Sencer Caddesi’ni temizlediler. Etkinlik kapsamında sokak sanatçılarına eşlik ettiler. Bir diğer etkinlikte ise ilçe sakinlerinin dikkatini çekmek ve farkındalık oluşturmak için Hendek Cumhuriyet Meydanı’nda kitap okudukları etkinlik listemizde haftanınfarkındalık çalışması olarak yerini aldı

HAFTANIN CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

Son günlerde İlçede en çok merak edilen konuların başında gelen ve neredeyse her köşe başında konuşulan Hendek Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı kim olacak sorusu bugün netlik kazandı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) bugün 55 adayını daha açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Hendek ve Taraklı adayları da yer aldı. Buna göre, Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkan Adayı ise İbrahim Pilavcı oldu.MHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle MHP Hendek Belediye Başkan Adayımız olarak gösterilen Sn. Turgut Babaoğlu’nu ve MHP Taraklı Belediye Başkan Adayımız olarak gösterilen Sn. İbrahim Pilavcı’yı tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum" ifadeleri yer aldığı açıklama listemizde haftanınn Cumhur ittifakı açıklaması olarak yerini aldı.

NOSTALJİ

HAFTANIN DUVAR YAZISI

 

 



 

#Hendek #Haftanın Enleri #Hendek’te Haftanı Enleri #Hendeksonhaber