Hendek'te İngilizce Beceri Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu 

TAKİP ET

Hendek'te Ziya Gökalp Ortaokulu tarafından hazırlanan ' İngilizce Beceri yarışması' nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Hendek’te Ziya Gökalp Ortaokulu tarafından hazırlanan “ İngilizce Beceri yarışması” nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 

İlçe genelindeki 5. 6. 7. Ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen İngilizce Öğretmenleri koordinatörlüğünde gerçekleştirilen İngilizce beceri yarışmasına öğrencilerin yüksek katılımı dikkat çekti. 11 farklı okuldan toplam 317 öğrenci katıldı.

 Yabancı dil ağırlıklı program yürüten Ziya Gökalp  Ortaokulu yabancı dilin günümüzdeki önemine dikkat çekmek ve öğrencilerin yabancı dile yönelimlerini arttırmak amacıyla bu yıl Hendek genelinde ilk kez gerçekleştirilen İngilizce Beceri yarışmasında dereceye giren öğrenciler Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇÇİOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman YILKIN, Mehmet ARSLAN , okul müdürlerinin katılımıyla ödüllendirildi. 

Ödül töreninde selamlama konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇÇİOĞLU, yabancı dilin öneminin her geçen gün daha da arttığını, dünyada iletişimin sağlanabilmesinin, yabancı dil bilmekten geçtiğini söyledi. Yarışmada birinci olan öğrencilerin hediyesini takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇÇİOĞLU  ilçemizde bu çalışmanın yabancı dil öğretimi konusunda farkındalık oluşturduğunu söyledi.

Okul Müdürü Özgür BAYLAN, tüm öğrencileri tebrik ederek onlara yabancı dil öğrenmekten vazgeçmemelerini, yakın gelecekte yabancı dil bilmenin öneminin daha da artacağını söyledi ve ödül törenine katılan velileri teker teker tebrik etti.

#Hendek #Ziya Gökalp Ortaokulu #İngilizce #Beceri #Yarışma #Ödül #Hendek İlçe Milli Eğitm Müdürlüğü #Hendeksonhaber