Hendek'te Kaza Bariyerlere Çarparak Durabildi

TAKİP ET

Hendek D-100 karayolu Akova Mahallesi mevkiinde dün 17-00 sıralarında hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Hendek ilçesi D-100 karayolu Akova Mahallesi mevkiinde17-00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde ilerleyen B.K. yönetimindeki 81 AAK 7** plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette ilerleyen ve sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen minibüsle bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Çarpma sonucu hafif ticari araç bariyerlere çarparak durabildi. Meydana gelen kazada hafif ticari araç sürücüsü B.K. ile birlikte aynı araçta yolcu olarak bulunan A.A. ve C.A. yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan B.K. ve A.A., Hendek Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

 

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Hendek Kaza D-100 Akova Mahallesi Bariyer Bariyerlere Bariyerlere Çarparak Durabildi Hendek e Kaza Bariyerlere Çarparak Durabildi Sakarya Hendeksonhaber