Hendek'te Özel Çocuklardan Özel Gösteri

TAKİP ET

Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda Özel Öğrenciler düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.düzenlenen etkinlikte gösteriler salonda bulunanlarca ilgiyle izlendi.

Hendek Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmen ve Öğrencilerinin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinliklerine Siyasiler ve İlçe Bürokratları katıldı

Hendek Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmen ve Öğrencilerinin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinlikleri düzenledi Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen programa Sakarya Ak Parti 28 dönem 3 sıra milletvekili  Ali İNCİ, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Esnaf Odaları Başkanı Mehmet Demirel ve ve diğer misafirler katıldı.

Hendek Ticaret merkezi Konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte Programın sunuculuğunu Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğrencisi Tansel Özden yaparken, diğer çocukların halk oyunları gösterileri ve  Berru Gölgem'in söylediği şarkı da çok beğenildi.

 

 

#Hendek #Engelililer Haftası 10-16 Mayıs Engelliler Haftası #Özel Eğitim Uygulama Okulu #Ali İnci #Halil İbrahim Acır #Hendeksonhaber #Hendek haberleri