Hendek'te Yıkılmak üzere olan duvar ile ilgili velilerden sitem

TAKİP ET

Hendek Akova Mahallesi'nde bulunan okulun duvarının yıkılmak üzere olması nedeniyle eliler tepkilerini dile getirdi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne seslenerek çocuklarımızın başına bir şey gelmeden bir an önce duvarın yapılmasını istedi.

D-100 Karayolu yan yolda bulunan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sorumluluk alanında olan Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve geçici orada eğitim veren Anadolu Lisesinin yer aldığı okulun bahçe duvarı yıkılmak üzere.

D-100 Karayolu Yan yolda bulunan ve Yıkılmak üzere olan Duvarın olası yıkılması durumunda hem araçların kullandığı yan yolun çökmesi hem de Duvar dibinde bulunan Elektrik direğinin yıkılması büyük tehlike saçıyor.

Yıkılmak üzere olan duvar ile ilgili veliler “Okulun duvarı yıkılmak üzere. Allah korusun burada bir öğrencinin, bir çocuğumuzun başına bir şey gelse bunun hesabını kim verecek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü neden bu sorunla alakalı çözüm bulmuyor. Tehlike saçan okul duvarının bir an önce önlem alınarak çözüm bulunmasını istediklerini dile getirdi.

 

#Hendek #Anadolu Lisesi #Duvar #Tepki #Duvar Tepkisi #Sitem #velilerden Sitem #Hendek e Yıkılmak üzere olan duvar ile ilgili velilerden sitem #Hendeksonhaber #Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü