Hendek Veteranlar Türkiye şampiyonasına gidiyor…

TAKİP ET

Hendek Veteranlar 2023-2024 sezonu Batı Karadeniz mavi bölge ligi şampiyonu oldu böylelikle Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde etti. 28 Nisan -5 Mayıs tarihleri arasında Antalya-Belek'te düzelenecek olan şampiyonaya kendi imkanaları ile katılacak.

Hendek Veteranlar Türkiye şampiyonasına gidiyor…

Hendek Veteranlar 2023-2024 sezonu Batı Karadeniz mavi bölge ligi şampiyonu oldu böylelikle Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde etti. 28 Nisan -5 Mayıs tarihleri arasında Antalya-Belek’te düzelenecek olan şampiyonaya kendi imkanaları ile katılacak.

Sakarya ilimizi Hendek ilçemizi en iyi şekilde temsil edecektir.Aynı zamandan Hendek veteranlarda   oynayanan ve milli Karmaya seçilen oyuncularımız Vedat Yavuz, Hakan Soylu ve Yılmaz Arslan ve milli takım yardımcı teknik direktörü Osman Yazıcı  Antalya şampiyonanın ardından Azerbeycan’da düzenlenecek olan turnuvaya da katılacaklardır. Yine aynı başarıyı orda da göstermeleri beklenmektedir. Hendek Veteranlar ve aynı zamanda milli takım yardımcı antrenörü Osman Hoca son olarak ‘ Hendek veteranların her oyuncusu milli takıma adaydır’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

#Hendek #Veteranlar #Hendek Veteranlar 2023-2024 sezonu #Batı Karadeniz mavi bölge ligi şampiyon # Türkiye şampiyonası #Antalya-Belek’te düzelenecek olan şampiyona #Hendeksonhaber