Hendek Yeniden Refah'da Ümit Karabulut Sesleri

TAKİP ET

Son 1 haftadır ilçede Hendek Yeniden Refah Partisinde yaşanan istifalar konuşulurken Hendek Yeniden Rafah partisinden İstifa eden Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Karabulut sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım sonrası tüm gözler Hendek Yeniden Refah Partisine çevrildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakını destekleyeceğiz açıklaması sonrası Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe teşkilatında yaprak dökümü olmuş son olarak Başkan Faruk Özgür’de sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla istifasını duyurmuştu.

Özgür’ün kulislerde döneceği konuşulurken ortaya çıkan sürpriz isim herkesi ters köseye yatırdı Başkan Özgür’ün yönetim kurulunda yer alan ve ilçede esnaflık yapan Ümit Karabulut’un Hendek Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı olarak göreve başlayacağı iddia edilirken Özgür'ün de Karabulu’ta destek vereceği gelen bilgiler arasında 


Diğer Yandan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakında yer alacağı açıklaması sonrası Hendek Yeniden Refah Partisi İlçe Yönetim kurulu görevinden istifa eden Karabulut istifasından kısa bir süre sonra şahsi sosyal medya sayfasında yaptığı bir paylaşımla istifa kararımıtekrar gözden geçireceğim.paylaşımı yapmıştı yapılan bu paylaşım sonrası Ümit Karabulut’un Hendek Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanlık Koltuğuna oturacağı idda edildi 

İŞTE O PAYLAŞIM

Sevgili dostlarım ,

Partimin aldığı karar sonrası tebrik telefonları da aldım üzüntüsünü belirten mesajlar da partisine, grubuna davet edenler de. Açıkçası güzel memleketimin bunca bölünmüşlüğüne bir kez daha şahit olmak beni derinden yaraladı.Ama mutlaka bu daginikligi toparlayacağız.Ve o gün çok güzel bir gün olacak.Bundan eminim.

..Bilinsin isterim;

Herkesin gözü önünde cereyan eden siyasi gündem ve beraberinde gelişen olaylar sonrası,Moda deyimle herhangi bir yere transferim söz konusu değildir.Durduğum yer bellidir.Atamın, ailemin geçmişi, hayata bakışım, Millete Hizmet anlayışımdan ötürü  Milli Görüş kulvarından sapmama asla müsaade etmez.

..Bilinsin isterim;

Asla ihanet içinde olmadım.Olmam.Bilinsin isterim;Bu süreçte pusuda bekleyenleri de gördüm! Bilinsin isterim;Elbette siyaseten hatasız değilim.Ama her gün daha fazla doğru yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Zira gönlüm meydanı sahipsiz, boş bırakmak istemiyor.

Birgun olsun Teşkilatımızın icinde goremedigimiz boşboğaz kimselerin bir anda kravat ve takim elbiseli pozlari sozleri hal ve tavirlari bir gun olsun bir tasi kaldirmayan altina elini sokmayan insanlarin dustukleri ibretlik vaziyetlerini gordukten sonra   ve Genel Baskanimizin TRT de ki aciklamalarinin paralelinde fevri , acele ve duygusal bir karar verdigimin farkina vardim.Edilen haksız dayanaksız ithamları ise zerre kadar umursamıyorum.Abdestimden de niyetimden de şüphem yok.

..

Özetle bu tip kisiliklerin kimyasini bozmaya, inancımın gereğini yapmaya devam edeceğim.Rabbimin yardımıyla, Partimin MKYK  büyüklerinin , ayrica fikirlerine saygi duydugum Agabey ve akranlarimin bilge ve dostane yönlendirmeleri ile istifa kararımıtekrar gözden geçireceğim.

Esselamu Aleyküm ...

 

Hendek Yeniden Refah Partsi Ümit Karabulut Ümit Karabulut Sesleri Sakarya Hendeksonhaber Hendek Yeniden Refah’da Ümit Karabulut Sesleri