Hendek Yeniden Refah Partisinde Yeni Başkan Sedat Yalçın

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Yaklaşan secimlerinde Cumhur ittifakına katılmasının ardında ilçede yaşanan istifalar sonrası ilçe Başkanı Faruk özgürde istifa etmişti peş peşe gelen istifalar sonrası  birçok ismin Hendek Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı için ismi konuşulurken yeni başkan belli oldu.

Hendek Yeniden Refah Partisinde Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Cumhur İttifakına katılmasının ardında bir çok il ve ilçede tepki istifaları yaşanmıştı. İlçede yaşanan sürece tepki olarak bazı yönetim kurulu üyeleri de istafa etmiş yaşanan istifalara son olarak Başkan Faruk Özgür sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama ile istifasını duyurmuştu.

Hendek Yeniden Partisinde peş peşe gelen istifalar sonrası bazı isimlerin ilçe başkanlık koltuğuna oturacağı konuşulurken bugün sürpriz bir isim Hendek Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığına oturdu.Sakarya Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı yaptığı açıklama ile Hendek Yeniden Refah Partis İlçe Başkanlığına Sedat Yalçın atanmıştır kendisine yeni görevinde başarılar dileriz paylaşımında bulundu.

 

#Hendek #Yeniden Refah Partisi #Başkan #Yeni Başkan #İlçe Başkanı #Sedat Yalçın #Hendeksonhaber