Hendek Yeşilköy'de 150 Yıl Sonra Gelen Mutluluk

TAKİP ET

150 yıllık geçmiş tarihi bulunan Hendek Yeşilköy de son günlerde doğalgaz ve yaşam alanı mutluluğu yaşanıyor.

Hendek Yeşilköy’de 150 Yıl Sonra Gelen Mutluluk

Bir süre önce Hendek Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan yaşam alanı çalışmaları sürüyor son açıklanan yaşam alanı projelerinde yer alan Yeşilköy de havaların açmasıyla birlikte çalışmalar hızlandırıldı.150 yıl sonra hatırlanmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri gerçekleşen çalışmaları meraklı gözlerle izliyor.

İlçenin en yakın mahallesi olmasına rağmen 150 yıl sadece seçimden seçime hatırlanan ve dönemin belediye başkanı İrfan Püsküllü tarafından ve bu yıl Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle girişine sıcak asfalt dökülen mahalle Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile hatırlandı.

Geçtiğimiz günlerde Yatırım programı kapsamında AGDAŞ yüklenici firması tarafından ilk kepçe düzenlenen törenle vuruldu. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu doğalgaz Yeşilköy Mahallemize hayırlı olsun demiş ardından yaptığı açıklama ile mahale sakinlerine bir müjde daha vererek projesi meclisten geçen yaşam alanı çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını açıklamaştı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından yapılan açıklamanın ardından  mahalle içerisinde bulunan alanda çalışmalar Fen işleri hız kazandı.Konu ile ilgili bir açıklama yapan mahalle muhtarı Murat Nalbant 150 yıl sonra mahallemiz doğalgaz ile buluştu,ardından Mahallemiz çocukları ve sakinleri için nezih ve temiz ve güvenli bir ortamda vakit geçirecekleri yaşam alanını mahallemize kazandıran başta Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğluna ve emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.

#Hendek #Yeşilköy #Hendekyeşilköy #150 Yıl Sonra Gelen Mutluluk #Hendek Belediyesi #Turgut Babaoğlu #Hendeksonhaber