Hendek Yeşillerspor Şampiyon

TAKİP ET

Yalova Termal Palace'ta düzenlenen İnternational Maxwellcup U13 gümüş turnuvasında finalde Maltepe Gençlikspor'u 1-0 yenen Yeşillerspor U13 takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Hendek Yeşillerspor U15 takımı Gümüş turnuvasında şampiyon olarak güzel bir başarıya imza attı.

Antrenör Ufuk Taşkın ve Takım sorumlusu Uğur Gevher nezaretinde finalde rakibi Maltepe Gençlikspor’u mücadelenin  13. Dakikasında  Furkan Öztürk’ün kaydettiği golle 1-0 yenen Yeşillerspor U13 takımı Şampiyon oldu karşılaşma sonrası kupasını alan Hendek Yeşillerspor şampiyonluğun  sevincini doyasıya yaşadı.

Yeşillerspor Kulüp Başkanı Samet Siner “Gençlerimiz büyük bir başarıya imza attı. Kısa sürede çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık. İlerleyen süreçte Hendek’e genç yetenekleri kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Başarımızın tesadüf olmadığını göstereceğiz. Turnuvada şampiyon olan Sporcularımı ve Teknik heyetimizi kutluyorum" dedi.

Yeşillerspor  U15 takımı Gümüş turnuvasında şampiyon olarak tamamlamasının ardından bir kutlama mesajı da Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu’dan geldi Sofu yaptığı açıklamada  Yalova Termal Palace'ta düzenlenen İnternational Maxwellcup U13 Gümüş Kupa kategorisi futbol turnuvasında finalde Maltepe Gençlikspor'u yenerek Şampiyon olan Hendek Yeşiller Gençlik spor kulübümüzü, oğlum Huzeyfe Sofu ve değerli takım arkadaşlarını, Samet Siner başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.dedi

 

#Şampiyon

#Hendek

#YeşillerGençlikSpor

#Hendek #Yeşillerspor #Hendek Yeşillerspor Şampiyon #Şampiyon #Spor #Hendeksonhaber