Hendekli Çocuklar Şenlik Alanında  Gönüllerince Eğlendi

TAKİP ET

Hendek Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Muammer Sencer Caddesi üzerinde bulunan  otopark alanına kurulan dev oyun çadırlarına aileler yoğun ilgi gösterdi çeşitli oyun gruplarında gönüllerince eğlendi.

Hendekli Çocuklar Şenlik Alanında  Gönüllerince Eğlendi

Bir süre önce duyurusu yapılan 23 Nisan çocuk şenliği bugün 12-00 da Muammer Sencer Caddesi üzerinde bulunan otopark alanında  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun katılımı ile kapılarını çocuklara açtı.çeşitli oyun gruplarının kurulduğu alana aileler çocukları ile gönüllerince eğlendi.

Hendek Belediyesi karşısında bulunan otopark alanına kurulan şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklar kostümlü animatörler ve ücretsiz dağıtılan pamuk helva ve pıt pıt mısır ikramları çocukların neşesine neşe kattı.

Ramazan Bayramının 3’ncü gününde  Hendek  Belediyesi açık  otoparkında ücretsiz olarak düzenlenen Çocuk Şenliği 12-00 19-00 saatleri arasında minik yüreklere ev sahipliği yaparken çocuklar şenlikte mutlu dakikalar yaşadı. 23 nİsan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel olarak hazırlanan ücretsiz etkinlikler çocukların olduğu kadar ailelerinde beğenisini topladı.

#Hendek #Hendekli #Hendekli Çocuklar #23 Nisan Çocuk Şenliği #Şenlik Şenlik Alanı #Hendek Belediyesi #Turgut Babaoğlu Çocuklar Şenlik Alanında Gönüllerince Eğlendi #Sakarya #Hendeksonhaber