Hendekspor 90'da Yıkıldı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor   2023-2024 sezonu öncesi Alaplı Belediyespor deplasmanından eli boş döndü.ilk yarı tutuk bir futbol sergileyen ve rakip kalede tek tehlikeli pozisyon yaratamayan Hendekspor İkinci yarı oyuncu değişiklikleri ile biraz toparlansada oynadığı futbol yaklaşan yeni sezon öncesi tehlike sinyalleri verdi.

Hendekspor Hazırlık Karşılaşmasında 90’da Yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi sezonuna Bolu Abant Kamp programında oynadığı hazırlık karşılaşmaları ile başlayan ve oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve bir beraberlik alan mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor geçen hafta Gebzespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında  sahadan 1-0 mağlup ayrıldı oynadığı hazırlık karşılaşmalarında ilk mağlubiyetini Gebzespor karşısında alan Hendekspor bu kez hazırlık karşılaşmasında Zonguldak temsilcisi Alaplı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Bolu Abant Kamp programında karşılaştığı rakiplerine karşı oynadığı Futboldan uzak bir oyun sergileyen ve ilk 45 dakikada sahaya istediğini yansıtamayan mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor ilk yarı sonunda soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.İkinci yarıya Hendekspor oyuncu değişiklikleri ile başladı. oyuncu değişiklikleri azda olsa takımda kıpırdanma yarattı.zaman zaman tansiyonun yükseldiği mücadele de Hendekspor mücadelenin 75 dakikasında penaltıdan Mustafa Akkuş’un  attığı gol ile skora eşitliği getirdi.Hendekspor 1 Alaplı Belediyespor 1 

Karşılaşmanın son dakikasında Alaplı Belediyespor penaltı kazandı. Penaltı golünü İsmail ile gole çeviren Alaplı Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrıldı.Hendekspor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve Yönetim Kurulu üyeleri tribünden maçı izledi.

 

#Hendekspor #Hazırlık #Karşılaşma #Hazırlık Karşılaşaması# #90da Yıkıldı #Alaplı Belediyespor #Zonguldak #Hendek #BAL #Bölgesel Amatör Lig #Hendeksonhaber