Hendekspor-Altınova Belediyespor Karşılaşmasına Yağmur Engeli

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig'in 6. haftasında Hendekspor, kendi saha ve seyircisi önünde Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor ile karşı karşıya gelecekti. Saat 14.00'da başlaması beklenen maç öncesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Hendekspor-Altınova Belediyespor Karşılaşmasına Yağmur Engeli Bölgesel Amatör Lig'in 6. haftasında Hendekspor, kendi saha ve seyircisi önünde Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor ile Atatürk stadyumunda karşı karşıya gelecekti. Saat 14.00'da başlaması beklenen maç öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. iki gündür ilçede etkili olan ve bardaktan boşanırcasına yağan sağanak yağmur karşılaşmanın oynanacağı Hendek Atatürk Stadyumunun belirli bölgelerini sular altında bıraktı.

Hendekspor- Altınova Belediyespor Karşılaşması öncesi mücadeleyi yönetecek Bursa bölgesi hakemlerinden Alper Cesut ve yardımcıları Atatürk stadyumuna inerek saha içerisinde incelemelerde bulundular herkez maç ertelenecek mi diye bir birine sorarken karşılaşmanın başlamasına 30 dakika kala her iki takım futbolcuları sahaya çıkarak antrenman yaptı.Antremanlarını bitiren iki takım futbolcuları soyunma odasının yolunu tutarken Karşılaşmanın orta Hakemi tekrar yardımcıları ve saha gözlemcisi ile birlikte sahaya çıktı.

Bir süre saha içinde inceleme yapmalarının ardından kendi aralarında kısa toplantı yapan Bursa bölgesi Hakemlerinden Alper Cesut ve yardımcıları soyunma odasının yolunu tuttuğu anda sonuç nedir maç oynanacak mı sorumuz sonrası Hakem Alper Cesut sessiz kalırken Karşılaşmanın iptal haberini saha gözlemcisi Yusuf köstereli karşılaşmanın elverişsiz saha ve hava şartları nedeni ile iptal edildiğini belirtti.

#Hendekspor #Alyınova Belediyespor #Karşılaşma #Karşılaşması #Yağmur #Yağmur Engeli #Bal #3.Grup #Tehir #Bölgesel Amatör Lig #Hendeksonhaber