Hendekspor'da Yeni Başkan Hüdaverdi Bahadır.

TAKİP ET

26 Nisan Perşembe günü çoğunluk sağlanamaması üzerine ertelenen Hendekspor kongresi dün 18-00'da gerçekleşti gerçekleşen kongreye tek liste ile giren Hüdaverdi Bahadır Hendekspor yeni başkanı oldu.

1 haftadır ilçede siyasetin önüne geçen ve en çok konuşulan konuların başında gelen Hendekspor Başkanı kim olacak sorusu Hendek Belediyesi Nikah ve Kongre salonunda gerçekleşen Kongrede cevabını buldu.Bir dönem Sakaryaspor Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan Hendek Belediye Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır tek liste ile girdiği kongrede Hendekspor kulübü yeni başkanı oldu.

Hendek Belediyesi Nikah ve Kongre salonunda gerçekleşen Hendekspor olağan kongresine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,Milliyetçi Hareket Partisi 5 sıra Milletvekili adayı Yaşar Aygüneş,Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır,Hızır Çağrı Güngör,MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı,Geçmiş dönem Hendekspor Başkanları,Sadettin Merakli,Adil Karabulut, Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar,İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır,Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı,Hendekspor’da görev yapmış Teknik Direktörleri,Antrenörler,Meclis üyeleri,Futbolcular,Hendekspor delegeleri katıldı

 

Hendekspor Olağan Kongresi Divan Kurulu seçimi ile başladı,Hendekspor Divan Kurulu Hamit İsmailoğlu,Hüseyin Bilgiçli,Abidin Dayıoğlu’nın seçilmesinin ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan Hendekspor Olağan Kongresinde Hendekspor Önceki dönem Başkanı Murat Kaya Antrenör Şener Gürsel Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendekspor Yeni Başkanı Hüdaverdi Bahadır birer konuşma gerçekleştirdi.

ŞENER GÜRSEL AMACIMIZ KARŞI OLMAK DEĞİL HENDEKSPOR’U DAHA İYİ YERE GETİRMEK.

Hendek Belediyesi Nikah ve Kongre salonunda gerçekleşen Kongrede Yakın çevresine Hendekspor kongresinde aday olacağını belirten ve liste hazılık çalışması yaparak aday olacağını açıklayan Antrenör Şener Gürsel kongrede bir konuşma gerçekleştirdi.Gürsel konuşmasında Öncelikle bugün gerçekleşen Hendekspor olağan genel kuruluna hepiniz hoş geldiniz.Olağanüstü kongremiz hepimize hayırlı olsun.diye başladığı konuşmasının devamında Hendekspor olağan genel kurulu haberi aldıktan sonra bizde Hendekli gençler olarak çevremizde bulunan iş adamları,güzel bir yönetim yapmıştık.Yaklaşık 1 aydır çalışma yaptık.Yönetim ile yaptığımız görüşmede ve daha sonra Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile yaptığımız görüşmede şuan seçilen Hendekspor Başkanı ve yönetimin  karşısında olmaktansa,birlikte olup daha iyi bir Hendekspor olacağına karar verdik.bu nedenle bugün adaylığımızı açıklamadık.Bizim amacımız burada karşı olmak değil Hendekspor’u daha iyi yere getirmek diye konuştu.


MURAT KAYA HENDEKSPOR KULÜBÜMÜZÜ TEMSİL ETME SORUMLULUĞU İÇİNDE OLMAYA ÇALIŞTIK

Hendekspor esk Başkanı Murat Kaya salonda bulunan Hendekspor delegelerine hitaben yaptığı konuşmada Hendekspor Olağanüstü Kongremizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ben ve arkadaşlarım Hendekspor’u emanet aldığımız günden bu yana sportif başarılara taşıma azim ve heyecanı yanında İlçemizi  ulusal marka değeri olan kulübümüzü en iyi şekilde temsil etme sorumluluğu içinde olmaya çalıştık. Görevimiz suresinde kendisini ve emeğini eksik etmeyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, gecesini gündüzüne katan yönetim kuruluna, ve Hendekspor sevdalılarına teşekkür ediyor, dedi Kaya yaptığı konuşmasının ardından yönetiminde görev alan yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi takdim etti

BAŞKAN BABAOĞLU HENDEKSPOR’UN DAHA İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN MÜCADELE EDEN BİRİYİM

Hendekspor Eski Kulup Başkanı Murat Kaya ve Antrenör Şener Gürsel’in yaptığı konuşmaların ardından kürsüye Hendek Belediye Başkanı gelerek bir konuşma gerçekleştirdi.Başkan Babaoğlu salonda bulunanları selamlayara başladığı konuşmasında ben hayatım boyunca Amatör veya Profesyonel olarak futbol takımında oynamadım.Ancak bende Futbol’u mahallelerde çok oynadım.Burada birçok arkadaşımız futbolun içerisinden geliyor.hemen hemen 30 yıl bir fill spor ile uğraştım.40 yıldır Hendekspor’un, Hendek Gençlikspor’un, Esnafspor’un, Tepecikspor’un maçlarına bizzat iç ve dış sahalarda giden bir kardeşiniz olarak Hendekspor’un varlığına inanan, daha iyi yerlere gelmesine için mücadeke eden  bir insan olarak bütçemizin şartları, arkadaşlarımızın, kulüp yöneticilerimizin, kulüp başkanlarının talepleri ve Hendekspor’un daha iyi yerlere gelmesi adına maddi manevi hiçbir destekten kaçmadık. Seçilen yeni yönetimimize başarılar diliyorum ifadelerini Kullandı.

 

HENDEKSPOR BAŞKANI HÜDAVERDİ BAHADIR HENDEKSPOR’UN YERİ AMATÖR DEĞİL

Hendekspor olağan genel kurulunda tek liste ile Hendekspor yeni Başkanı seçilen Hüdaverdi Bahadır salonda teşekkür konuşması gerçekleştirdi.Bahadır konuşmasına salonda bulunanlara bana ve yönetimimize destekleriniz için teşekkür ediyorum diye başladığı konuşmasında.Hendek kendi yağıyla kavrulan, ilçe siyaseti, spor’u ile Hendek kendi yağıyla kavrulan bir ilçedir bunu böyle bilelim. 3. Lig’in bir çok defa kapısından döndük. Tavşanlıdan döndük, Kütahya’dan döndük. Şanssızdık döndük, yenildik döndük ,Tekirdağ’dan döndük. Eğer biz Hendek’te birlik olursak benimle birlikte burada seçilmiş olan 13 Yöneticinin bir muhalefeti olmayacak. Muhalefet Hendeklinin ruhu ile Hendeklinin birliğiyle olacak. Belediye Başkanımızda, eski Hendekspor Başkanlarımız da, sokakdaki eski Futbolcumuzda Hendekspor’a sahip çıkacak diyerek hayırlı olması temennilerinde bulundu.

 

Diğer Yandan gerçekleşen Hendekspor Kongresinde Hendekspor Başkanlık görevini devralan Başkan Hüdaverdi Bahadır’ın yönetimi şu isimlerden oluştu.

 

Başkan Hüdaverdi Bahadır 

Yönetim Kurulu Asil Coşkun 

Küçük, Atilla Tezgel, Nurullah Akçay, Engin Varlıca,  Uğur Nal, Cemil Yılmaz, Ömer Gürbüz, Selman Özkılınç,  Ulvi Başpehlivan, Nevzat Öğrek. 

 

Yönetim Kurulu Yedek 

Semih Çalman, Fatih Talha Saraç, Sefa Kurban, Ömer Oruç, Tamer Ersoy, Ömer Aydın Yükselen, İbrahim Levent, Mehmet Bayram, Muhammet Eryiğit, Kaan Coşkun, Emre Yeğin. 

 

Denetim Kurulu Asil 

Ayhan Güler, Selami Keskin, Sedat Demirel Denetim Kurulu Yedek Ömer Çevik, Metin Çelen, Hüseyin Çamur.

 

#Hendekspor #Başkan #Yeni Başkan Hüdaverdi Bahadır #Kongre #Olağan Kongre #Hendekspor Konger #Yeni Başkan Hüdaverdi Bahadır #Sakarya #Hendek #Hendeksonhaber #Hendek haberleri