Hendekspor'da Yeni Teknik Patron Cevdet Nail Sancaklı Oldu

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL)Ligi ilk yarının son karşılaşması sonrası Takım Teknık Patronu Murat Balaban ile yolların ayrılmasının ardından yerine kim gelecek sorusu bugün netlik kazandı bazı isimler ile görüşen Hendekspor yönetimi boşalan teknik direktörlük koltuğuna 61 yaşındaki Cevdet Nail Sancaklıyı getirildi.

Bir süredir ilçede takımdan ayrıllan Teknik Patron ve Futbolcuların konuşulduğu bugünlerde Ayrılan Hocanın yerine kim gelecek hangi isim daha faydalı olur sorusu bugün netlik kazandı Hendekspor yönetimi aslen Niğde doğumlu kariyerinde Pamukkalespor,Orhangazi Belediye son olarak Gölcükspor takımlarını çalıştıran Cevdet Nail Sancaklı ile anlaşma sağladı

Hendekspor ile anlaşan Cevdet Nail Sancaklı ayağının tozu ile ilk antrenmanına bugün saat: 15.00'da Hendek Atatürk Stadyumu'nda çıktı. çıktı antreman öncesi www.Hendeksonhaber kameralarına özel açıklama yapan Hendekspor, yeni hocası Cevdet Nail Sancaklı "Camianın ne olduğunu biliyoruz. Hendekspor’u ne olduğunu, amaçlarını biliyoruz. Kendi liginde hakikaten yatırım yapan bir takım. Bu Hendekspor’u cazibe merkezi haline getiriyor. Biz de başarılı olmayı ön planda tuttuk. Böyle bir kulüpte başarılı olabiliriz, zemin var. Zamanımız da var. Oyuncu kalitemiz de var. Allah nasip ederse çağdaş futbol, iyi futbol oynamak amacıyla ilk antrenmanımıza başladık." diye konuştu.

Diğer  yandan, temsilcimiz Hendekspor'da görev yapacak olan teknik patron Cevdet Nail Sancaklı'nın yardımcılıklarını ise, yardımcı antrenör olarak Doğuşcan Işık ve kaleci antrenörü olarak Eren Demir görev yapacak.

Ayrıca, yeni Teknik Direktör Cevdet Nail Sancaklı'nın görev yapacağı temsilcimiz Hendekspor'a Sportif Direktör olarak da Hendekspor'un eski futbolcularından Mustafa Levent getirildi.

.

 

 

#Hendekspor #Yeni Teknik Patron #Teknik Patron #Teknik Diröktör #Cevdet Nail Sancaklı #Yeni Teknik Patron Cevdet Nail Sancaklı Oldu #Hendek #Hendeksonhaber