Hendekspor Hazırlık Maçına Çıkıyor

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi yeni sezonu öncesi hazırlıklarına Bolu Abant Kamp programı ile sürdüren mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor yarın ilk ciddi sınavına çıkıyor.

Hendekspor Hazırlık Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig yeni sezon hazırlıkları Hendek etabını tamamlayarak geçtiğimiz günlerde 14 gün sürecek Bolu Abant Kampı başlayan Hendekspor yeni transferleri görücüye çıkıyor.

Bir süredir Bolu Abant  Von Resort otel antreman sahasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor Perşembe 15-00’da Diyarbakırspor ile hazırlık karşılaşması oynayacak.Konu ile ilgili Hendekspor sosyal medya sayfasından yapılan açıklamada 07.09.2023 Perşembe günü saat 15:00'de Abant Von Resort otel 1 nolu sahada kulübümüz Hendekspor Diyarbakırspor ile ilk hazırlık maçını çıkacaktır.Kalbi mavi ve siyah arma ile birlikte atan Hendekli hemşerilerimize duyurulur denildi.

#Hendekspor #Hazırlık #Maç #Hazırlık Maçı #Hazırlık Maçına Çıkıyor #Hendekspor Hazırlık Maçına Çıkıyor #Bölgesel Amatör Lig #BAL #Kamp #Hendek #Hendeksonhaber