Hendekspor Hazırlık maçında Devrek Belediye ile karşılaştı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor üçüncü hazırlık karşılaşmasında  Devrek Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Yeni sezon hazırlıklarını bir süredir Bolu Abant’ta sürdüren mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor üçüncü Hazırlık karşılaşmasında Devrek Belediyespor ile karşı karşıya geldi mücadelede  Hendekspor her iki yarıda farklı 11’lerle sahaya çıktı. İlk yarıda gol sesi çıkmayan Maçın ikinci yarısının 53. Dakikasında Devrek Belediyespor Yusuf’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Maçta oyun hakimiyetini eline alan Hendekspor 68. Dakikada Mustafa Akkuş ile skora dengeyi getirdi. 

Maçın kalan dakikalarında sayısız fırsatı değerlendiremeyen Hendekspor hazırlık karşılaşmasından 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Hendekspor’un ikinci yarı oynadığı futbol göz doldurdu. 

Hendekspor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır ikinci etap kamp dönemini Cumartesi günü saat 11:00’da Geredespor ile oynayacakları hazırlık maçı ile tamamlayacaklarını belirterek, futbolcuların performansından memnun olduğunu dile getirdi.

 

#Hendekspor #Hazırlık #Maç #Hazırlık Maçı #Devrek Belediyespor #Devrek Belediye ile karşılaştı #Bolu #Abant Kampı #Kamp #Yeni Sezon #BAL #Bölgesel Amatör Lig #Hendeksonhaber