Hendekspor İkincİ Yarıya Antalya'da Hazırlanıyor

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligine verilen aranın ardından top başı yapan Hendekspor Ligin ikinci yarısına Antalya'da yaptığı kamp programı ile hazırlanıyor çiçeği burnunda Antrenör Cevdet Nail Sancaklı yönetiminde kamp programını sürdüren mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor kamp programında karşılaştığı rakibini 4-0 mağlup etti

BAL temsilcilerimizden Hendekspor teknik direktör Cevdet Nail Sancaklı yönetiminde gerçekleştirdiği Antalya kampında yarın ikinci hazırlık maçına çıkacak.

Bugün yapılan Antrenmanda Alt yapıdan gelen Fatih Kudretli takımın tüm Antrenmanların neşe kaynağı oldu.

HENDEK’İN ANTALYA MESAİSİ

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor. Serik’te kamp yapan Mavi Siyahlılar yarın ikinci hazırlık maçına çıkacak.

İLK MAÇ FARKLI

Sezona büyük umutlarla başlamasına rağmen bir türlü istediği sonuçları alamayarak şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Hendekspor, bu sezon 4 teknik adam değişikliğine gitti. Son olarak takımın başına Cevdet Nail Sancaklı’yı getiren Mavi Beyazlılar ikinci devre öncesinde Sancaklı yönetimin de Antalya’da kamp girdi. Kamptaki ilk hazırlık maçında Kumluca Belediyesi ile karşı karşıya gelen temsilcimiz müsabakayı Okan(2) Fikret ve Muhhammed’in golleri ile 4-0 kazandı.

YARIN BİTİYOR

Kamptaki ikinci hazırlık maçında yarın Manavgat ile karşı karşıya gelecek olan Hendekspor, kampı Pazar günü yapacağı antrenmanın ardından tamamlayacak. Antrenör Cevdet Nail Sancaklı, lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerinin altını çizerek; ‘’ İkinci devrede takımımızın özgüvenini yerine getirerek kazanma alışkanlığı getirmeye çalışacağız. Oyuncu grubumuzun motivasyonunu yeniden en üst seviyeye çekmemiz gerekiyor. Güçlü bir ekibiz’’ dedi.

#Hendekspor #Bal #Bölgesel Amatör Lig #Antalya #Kamp #Hazırlık #Kamp Programı # İkincİ Yarıya Antalya’da Hazırlanıyor #Hendekspor İkincİ Yarıya Antalya’da Hazırlanıyor #Hendek