Hendekspor Kalesini Güvene Aldı Genç Eldiven Adem Denizci Hendekspor'a İmza Attı

TAKİP ET

Hendekspor Transferde futbolculara imza attırırken bir yandan da kalesini sağlama alıyor Hendekspor yönetimi bir transfer haberini daha ilçe basın mensupları ile paylaştı yapılan bilgilendirmede Akovaspor'da oynayan genç Kaleci  Adem Denizci ile 3. Kaleci olarak anlaştı.

 Hendekspor Kalesini Güvene Aldı Genç Eldiven Adem Denizci Hendekspor’a İmza Attı

Transferde Hendekspor hızına yetişilemiyor ilçeyi Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde temsil eden Mavi Siyahlı temsilcimiz Hendekspor yeni sezon öncesi adeta transfer taarruzuna geçti. Birçok futbolcu ile anlaşan kulüp son transferlerini bugün duyurdu.Yapılan son transfer de gençlere de değer verdiğini ortaya koyan Hendekspor Akovaspor’da oynayan genç eldiven Adem Denizci ile 3 Kaleci olarak anlaştı.

Gerçekleşen Anlaşma sonrası kulüp tarafından yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi..Futbol Şubemiz  Akova sporda oynayan Hendekli genç kaleci Adem Denizci ile 3. Kaleci olarak anlaştı. Hendeksporu hakkıyla temsil eden şanına yakışır bir takım kuracağız. Tek bir hedefimiz var o da Şampiyon olmak.Hendeğimize hayırlı olsun ifadelerine yer verdi.

 

#Hendekspor #Kale #Kaleci #Kalesini Güvene Aldı #Transfer #Genç #Genç Eldiven #Adem Denizci #İmza #İmza Attı #Akovaspor #Sakarya #Hendek #Bal Ligi #BAL #Bölgesel Amatör Lig #Hendeksonhaber