Hendekspor Stoper Oğuzhan Yılmaz'ı Renklerine Kattı.

TAKİP ET

Bir süredir peş peşe gerçekleştirdiği transferlerle adeta rakiplerine gözdağı veren Hendekspor son transfer haberini akşam saatlerinde duyurdu.

Bir süredir yeni sezon öncesi transfer harekatı yaşanan Mavi Siyahlı temsilcimiz Hendekspor’da akşam saatlerinde bir transfer haberi daha ilçe basını ile paylaşıldı kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve yöneticilerin katıldığı törenle dış transferde  İnegöl Kafkas tan başarılı Stoper oyuncusu Oğuzhan Yılmaz’ı renklerine kattı.

Aslen Trabzon Vakfıkebir ilçesi doğumlu 25 yaşında olan ve kariyerinde Geredespor,Bahçecikspor,Ladik Belediyespor,Manavgat Belediye,Niksar Belediye,Belediye Bolvadinspor,Gölcükspor,Kafkas Gençlikspor formaları giyen stoper Oğuzhan Yılmaz Hendekspor tesislerine gelerek imzayı attı

Gerçekleşen transfer sonrası Hendekspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada Futbol Şubemiz Dış transferde İnegöl Kafkas tan başarılı Stoper oyuncusu Oğuzhan Yılmaz  , ile anlaştı. Sahada ter döken, futboluyla alkışı hak eden, Hendeksporu hakkıyla temsil eden şanına yakışır bir takım kuracağız. Tek bir hedefimiz var o da Şampiyon olmak. Hayırlı olsun ifadeleri kullanıldı.

 

 

#Hendekspor #Transfer Oğuzhan Yılmaz #Stoper # Renklerine Kattı. #BAL #Bölgesel Amatör Lig Bal Ligi #İnegöl Kafkas #Hendek #Hendeksonhaber Hendekspor Haberleri