Hendekspor Taraftarından Başkan ve Yönetimine  Çağrı 

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi yeni sezonuna sayılı günler kala Hendekspor taraftarları başkan ve yönetimine çağrı yaparak Atatürk stadyumuna giden yolların Hendekspor bayrakları ile donatılmasına istediler.

Hendekspor Taraftarından Başkan ve Yönetimine  Çağrı 

Yaklaşan Bal ligi yeni sezonu öncesi Hendekspor taraftarı gurubu Başkan ve yönetimine çağrı yaparak stada giden yolların kaldırım kenarlarının Hendekspor forma rengine boyanmasını ve bayraklarla donatılmasını isteyerek açıklama yaptı

Yapılan açıklamada Mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor bu sezon hak ettiği yere geleceğine inançların tam olduğunu dile getirerek taraftarlar  “Şehrin dinamikleri harekete geçirilmeli, İlçemize gelen misafir takımlar, deplasmana geldiğini hissetmeli. Bunun içinde özellikle İlçemiz stadına giden her iki cadde Çevreyolu Caddesi ışıklarından Atatürk stadına kadar olan kısım ve Gaffar Okkan Bulvarı ışıklarından Stada kadar olan kısımda kaldırım kenarlarının Hendekspor’umuzun renkleri olan Mavi-Siyaha boyanmasını istiyoruz. 

Ayrıca bu caddelerde Hendekspor Bayraklarının asılması ve ilçe merkezimizde tüm esnaflarımızın iş yerlerine Hendekspor bayrağı asılmasını istiyoruz” diyerek Kulüp Başkanı ve Yönetime seslendiler.

#Hendek #Hendekspor #Taraftar #Başkan #Yönetim #Çağrı #Başkan ve Yönetimine Çağrı #Hendekspor Taraftarından Çağrı #Hendeksonhaber