HENDEKSPOR TEKNİK PATRON MURAT BALABAN İLE YOLLAR AYRILDI

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor'da Balıkesir Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan mağlubiyet sonrası Teknik Direktör Murat Balaban ile yollar ayrıldı.

Bu sezon üçüncü teknik patron olarak takımın başına getirilen Murat Balaban ve ekibi ile karşılıklı olarak yollar ayrıldı. 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi temsilcimiz Hendekspor Alınan üst üste başarısız sonuçların ardından Teknik Patron Murat Balaban ile yollarını ayırdı

Ayrılık haberini ilk kez spor severler, bu akşam Haber Hendek Tv'de canlı olarak yayınlanan Maçın Ardından isimli programda duyurdu. Gazeteci Cemil Tekin'in sunduğu, Gazeteci Bülent Yaman'ın yorumculuğunu yaptığı Maçın Ardından Programı'nda, Tekin ve Yaman bu ayrılıkla ve kötü gidişatla alakalı olarak durum değerlendirmesinde bulundu. 

Önümüzdeki günlerde temsilcimiz Hendekspor'da bakalım yeni teknik adam kim olacak. Bu sorunun cevabı şimdiden merak edilmeye başlandı.

#Hendekspor #Teknik Diröktör #Teknik Patron #Ayrılık #Ayyrıldı #Murat Balaban #Yol Ayrılığı #Murat Balaban İle Yollar Ayrıldı #BAL #Bölgesel Amatör Lig #Hendeksonhaber