HENDEKSPOR TOPBAŞI YAPTI

TAKİP ET

Yni sezon öncesi gerçekleştirdiği transferler ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mavi siyahlı Temsilcimiz Hendekspor, 2023-2024 yılı sezonu hazırlık ilk hazırlık çalışmasını bugün Kazimiye Melih Bilgin Stadyumunda yaptığı sabah antrenmanı ile start verdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, 2023-2024 yılı sezonu hazırlık çalışmalarına bugün Kazimiye Melih Bilgin Stadyumunda yaptığı sabah antrenmanı ile start verdi.

Bu yıl için yaptığı flash transferlerle adından sıkça söz ettiren temsilcimiz Hendekspor, bu sabah saat: 08.30'da gerçekleştirdiği antrenman ile sezonu açtı. tenitransferler ilk kez görücüye çıktı Temsilcimiz tam kadro sezonun ilk antrenmanına katılım sağladı. Hendekspor Teknik Direktörü Mehmet Şansal ve kumayları sabah antrenmanına oldukça heyecanlı ve moralli başladı. Hendekspor günü yapacağı çift antrenmanla tamamlayacak. Akşam antrenmanı da yine aynı şekilde Kazimiye Melih Bilgin Stadyumunda gerçekleşecek. Akşam seansında temsilcimiz saat: 18.00'da tekrardan bir araya gelecek.

Şansal açıklamalarda bulundu

Teknik Direktör Mehmet Şansal basın bensuplarına açıklamalarda bulundu. Şansal, "Kulübümüzün geçmişine baktığınız zaman burası devamlı yukarıya oynayan, dinamitleri hazır bir yer. Geçen yıl geç katıldığımız mücadeleye sağolsun Belediye Başkanımız Turgut Bey vasıtasıyla sağolsun bu senede bizi bu göreve layık gördü. Ona da buradan çok teşekkür ediyorum. Beklentilere cevap verme adına iyi bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. Burada bizi tek dalgalandıran şuan alınan federasyon tarafından alınan yaş haddi olayı. Onu da göğüsleyecek bir potansiyelimiz var, onunla ilgili de hazırlıklarımız tamam. Nasipse bu sabah itibari ile başlayacağımız ligde öncelikle bütün takımlara, kendi takımımıza camiamıza uygun bir şekilde lig bitirmeyi temenni ediyorum. Şuna da inanıyorumki; bu yapılandırma bu sene sıfırdan kurulmuş bir takım hüviyetinde. İhtiyaçlara cevap verecek bir yeteneklere sahip futbolculardan kurulu. İnancımız odurki; ligin sonunda ipi göğüsleyerek, buradaki Hendekspor'un bu camia olarak hırsına, azmine ve beklentisine cevap verecek bir sonuç ulaştırmak. Buna da inanıyoruz, buradaki dinamitleri biliyoruz, potansiyeli biliyoruz. Kulüp bazında bir başka kulüplerin muhakkak ki vardır ama çoğunun sahip olmadığı değerlere sahibiz. Gerek lojman statüsünde, çalışma ortamı olarak bunlara cevap verme adına da elimizden geldiği kadar değil, elimizden gelenin çok fazlasını yaparak ligi bitirmek istiyoruz. Temnenimiz o. Bugün itibari ile başlayacağımız sezona iki etap şeklinde baktık. İlk 3 hafta bunu Hendek'te geçireceğiz. Ondan sonra iki dönüşümlü kampımız olacak. Bu kamplardan bir tanesi hazırlık maçlarına dayalı olacak. 20 Eylül itibari ile döndükten sonra da 01 Ekim itibari ilede açıklanan ligimizi beklemeye başlayacağız." dedi.

Öte yandan, Hendekspor yöneticilerinden Selman Özkılınç ve Hendekspor'a verdiği destekle takdiri hakeden futbol antrenörü ve menajer Şener Gürsel de sabah yapılan sezonun ilk antrenmanında takımımızı yalnız bırakmadı.

#Hendek #Hendekspor #BAL #Bölgesel Amatör Lig #Top Başı #Antreman #Hendekspor Topbaşı Yaptı #Hendeksomhaber