Hendekspor U-13 Namağlup Şampiyon

TAKİP ET

Hendekspor U-13 Sakarya U-13 final müsabakasında karşılaştığı aynı puan ile son haftaya girdikleri rakibi Sakarya Fk ile karşılaştı Hendekspor karşılaşmayı Kerem Güzel ve Berat Korkmaz'ın attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederek namağlup şampiyon oldu.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Hendekspor U-12 takımı 2022-2023 sezonu U-13 Liginde  Finalde puanları eşit olan rakibi Sakarya FK ile karşılaştı rakibini, Kerem Güzel ve Berat Korkmaz'ın attığı gollerle 2-1 mağlup eden Hendekspor U-13  gruplarda karşılaştığı mücadelelerde tüm maçları kazanırken 47 gol ile ağları sarstı  kalesinde yalnızca 4 gol gören Hendekspor  U -13 Takımı Namağlup Şampiyon oldu.

Konu ile ilgili Hendekspor cephesinden yapılan açıklamada "2022 sezonu Sakarya U-12 Namağlup Şampiyonu olan Hendekspor 2023 senesinin de Sakarya  U-13 Namağlup Şampiyon Oldu.Finalde puanları eşit olan rakibi Sakarya FK ile karşılaşan Hendekspor, 2-1 üstünlük ile namağlup Sakarya Şampiyonu oldu. Grupta oynanan tüm maçları kazanan Hendekspor, maçlarda 47 gol atıp kalesinde sadece 4 gol gören gençleri tebrik ediyoruz ifadelerine yer verildi.


#Hendekspor #Hendekspor U-13 #Şampiyon #Sakarya U-13 final #Sakarya Fk #Namağlup #Mamağlup Şampiyon #Sakarya #Hendek #Hendeksonhaber #Hendekspor Haberleri