Hendekspor'un Her Zaman Bir Koz'u Var

TAKİP ET

2022-2023 sezonunda Hendekspor transfer olan Ümit Koz kısa sürede takıma uyum sağladı.Oynadığı Futbol ve attığı goller ile takımı sırtlayan Ümit Koz kısa sürede taraftarın sevgisini kazandı.

Hendekspor’un Her Zaman Bir Kozu Var

2022-2023 sezonunda Hendekspor transfer olan Ümit Koz kısa sürede takıma uyum sağladı.Oynadığı Futbol ve attığı goller ile takımı sırtlayan Ümit Koz kısa sürede taraftarın sevgisini kazandı.Yeni sezon öncesi Hendekspor ile yeni mukavele imzalayan Ümit Koz Bolu Abant’ta oynadığı Hazırlık karşılaşmalarında  attığı goller ile taraftarların gönlünü kazandı.

Tire 2021 takımından geçen sezon transfer edilerek Hendekspor forması altında attığı 13 gol ile harika bir sezon geçiren Ümit Koz ile Hendekspor yönetimi yeni sezon öncesi yeniden anlaştı.

Yaklaşan Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi yeni sezonu öncesi Bolu Abant Von Resort otelde Kamp yapan mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor program dahilinde Diyarbakırspor ve Kaynaşlı Belediyespor ile hazırlık karşılaşması oynadı.ilk 11’de sahaya çıkan Koz oynadığı Futbol ve attığı 2 gol ile tüm dikkatleri üzerine çekerken yeni sezon öncesi adeta ben geliyorum mesajı verdi.

#Hendek #Hendekspor #Ümit Koz #Hendekspor’un Her Zaman Bir Kozu Var #Bölgesel Amatör Lig #BAL #Sakaryaspor #Hendeksonhaber