Hendekspor Ve Yerel Basın Aylar Sonra Bir Arada

TAKİP ET

Bir süre önce gerçekleşen Hendekspor Olağan genel kurul kongresinde Hendekspor yeni başkanı olarak göreve başlayan Hüdaverdi Bahadır ve yönetimi ilçe basın mensupları ile Bayraktepe Sosyal tesislerinde bir araya geldi.

Son günlerde peş peşe yaptığı transferler ile tüm dikkatleri üzerine çeken Hendekspor Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve yönetiminde bulunan Altyapı ve Futbol Şube Sorumluları Nurullah Akçay ve Engin Varlıca, Taraftar Sorumlusu Selman Özkılınç, Yöneticilerden Ulvi Başpehlivan, Basın Sorumlusu Uğur Nal,Selami Keskin ve Hüseyin Çamur Bayraktepe tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında Hendek Yerel Basın mensupları ile bir araya geldiler.

Uzun bir süre sonra  Hendek Yerel Basın ve Hendekspor yönetimi buluşmasına ilçe basını ilgi gösterirken Hendekspor Yönetimi buluşmaya 6 yöneticisi ile katıldı.Gerçekleşen buluşmada Başkan Bahadır kısa bir konuşma yaptı Bahadır Konuşmasında şu ifadeleri kullandı.

Değerli kardeşlerim; bugün Hendekspor'umuzla ilgili yaptığımız toplantıya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz ile beraber, Hendekspor'un geleceği ile ilgili bir takım düşünceleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Hedefimiz, yaptığımız çalışmalr Hendekspor'u 3. Lige taşımak, bu ilçe ile birlik ve beraberliği sağlamak sporda ilçe ile iç içe olmak. Basınla takımımızı birleştirip, tüm basın mensupları ile eşit seviyede aynı kararda olduğumuzu deklare etmek. Hendek genelinde, Sakarya genelinde basın mensupları ile tek vücut olarak çalışacağız. Birinin diğerinden artısı yok.

Bizim Çalışma anlayışımız bu şekilde olacak. Hendekspor'un geçmişinden geleceğine kadar bir marka olduğunu bu camia biliyor. Hendekli de buna hem saygı duyuyor, hem de arkasında duruyor. Bizde yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, belediye başkanımız bir hedef belirledik. Hedefimiz bu ligde şampiyon olmak ve Hendekspor'u bir profesyonel takım olarak 3. Lige çıkarmak. Transfer konusuna girersek ciddi bir şekilde transfer yaptık, Hendekspor'un altyapısından da kaydedeğer Hendekli çocuklarımızı da değerlendirdik. Eksiğimiz var mı olsada olur olmasa da olur 2 tane futbolcuyu da transfer edip transferi kapatmak"istiyoruz transferlerde seçme şansımız oldu seçilme şansımız olmadı.ifadelerini kullandı.

Başkan Bahadır sözlerinin devamında Amaçlarının spor severlerin desteğini arkalarına almak olduğunu belirterekibu anlamda alt yapı ile ilgili projeleri olduğunu ve ciddi anlamda altyapı ile ilgili çalışmalara olduğunu belirterek . örnek vermek gerekirse  altyapımızdan 4 oyuncumuzu takıma kazandırdık. Altyapı sorumlularımız nezaretinde çalışmalarımız başladı ve devam ediyor. Uzun vadede Hendekli oyunculardan oluşan bir Hendekspor oluşturmayı hedefliyoruz diye sözlerini tamamlayan Hendekspor Kulüp Başkanı Hüdaverdi Bahadır ardından ilçe basın mensuplarından gelen tüm soruları içtenlikle cevapladı. Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde  sabah 10-00 da gerçekleşen buluşma Bölgesel Amatör Lig yeni sezonu ile ilgili istişareler gerçekleştirmesinin ardından gerçekleşen buluşma fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

#Hendekspor #Yerel Basın #Basın #Buluşmai #Aylar Sonra #Bayraktepe #Bayraktepe Sosyal Tesisleri #Hüdaverdi Bahdır #Hendekspor Yönetimi #Hendekspor Ve Yerel Basın Aylar Sonra Bir Arada #Bölgesel Amatör Lig #BAL #Bal Ligi #Hendekspor Haberleri #Sakarya #Hen