HENDEKSPOR, YENİ SEZON ÖNCESİ KURBAN KESTİ

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi temsilcimiz Hendekspor da yeni sezon  öncesi Sivil toplum kuruluşu başkanları siyasiler, taraftarlar yönetim kurulu ve futbolcular Hendek 2 OSB de bulunan çim sahada antrenman öncesi bir araya gelerek dualarla kurban kesimi gerçekleştirdi. Yöneticiler, kazasız, belasız, sakatlıksız ve başarılı bir ikinci yarı dilediğinde bulundu.

Bölgesel Amatör Lig yeni sezon öncesi ilk antremanını Kazımiye Melih Bilgin Stadyumunda yaptığı antrenmanla başlayan mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor Dün de antrenmanlarına  Hendek 2. OSB'de bulunan çim sahada devam etti. Hendekspor'un,  antrenmanına tüm futbolcular tam kadro katılırken antrenmanı yöneticiler dikkatle izledi.

Antrenman öncesi yeni sezon için kurban kesildi

Programa; Hendek İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır,Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Olimpik Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Hendek Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdettin Çilek, Hendekspor Yöneticilerinden Ömer Gürbüz, Nurullah Akçay, Engin Varlıca, Selman Özkılınç ve Ulvi Başpehlivan, Hendekspor'un eski teknik direktörlerinden Cemil Bayrak, futbol antrenörü Şener Gürsel ve Hendekspor'un eski emektar taraftarları katıldı.

Dualar eşliğinde kesilen kurbanın ardından Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Hendekspor  bantrenmanını gerçekleştirmek üzere sahadaki yerini aldı.Hendekspor, yapacağı antrenmanla sezonun hazırlık çalışmalarına devam edeceği belirtildi

#Hendek #Hendekspor #Yeni Sezon #Bölgesel Amatör Lig #BAL #Kurban #Kurban Kesti #HendeksporYeniSezon Öncesi Kurban Kesti #Spor #Hendekspor Haberleri #Hendeksonhaber