İktidarın Ayak Sesleri Yenimahalle'den Yankılandı!

TAKİP ET

Dün Akşam Büyük Birlik Partisi'nin Yenimahalle Seçim İrtibat Bürosu açılışı Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Mustafa Destici'nin katılımları ile gerçekleşti.

Binlerce kişi katıldı.

 

Dün Akşam Büyük Birlik Partisi’nin Yenimahalle Seçim İrtibat Bürosu açılışı Parti Genel başkanı Mustafa Destici’nin katılımları ile gerçekleşti.Partililer Destici’yi Beştepeler Caddesinin Başında Mehteran Eşliğinde yaklaşık 500 kişilik bir kalabalıkla karşıladılar.Destici ve Püsküllü Mehteran ve Meşalelerle beraber görsel şov eşliğinde Kendilerini bekleyen binlerce kişinin olduğu Miting alanına kadar Yürüyüş yaparak geldiler.

 Beş yılda On yıllık çalışacağız

 Püsküllü Yaptığı konuşmasında Seçim ile alakalı bütün projelerini Seçim Beyannamelerinde yayınlayacaklarını bu süreçte ise Sosyal medya hesapları ve Basın bildirileri ile beraber sürekli yayınladıklarını her şeyin farkında olduklarını, yeni mahallenin Tüm sorunlarının bildiklerini ama özellikle Yeni Mahallede Kadınlara özel Çay bahçeleri Sosyal tesisler sadece kadınlara özel çalışanlarının dahi bayan olacağı parklar yapılacağını üstelik Fiyatlarında kazanç düşünülmeden en düşük düzeyde olacağını söyledi.

 Yaklaşık 5 bin kişilik kalabalığa seslendi.

 Hendek’in beş yıl kaybettiğini, beş yıllığına göreve geleceklerini ama On yıllık çalışarak bütün eksikleri kapatarak özlenen Hendek’i tekrar güzel günlerine kavuşturacaklarını belirttikten sonra Açılışa katılarak kendilerine destek veren mahalle sakinlerine Sizi ALLAH’a Kendimi ve Mclis Üyelerimizide Sizlere Emanet Ediyorum diyerek, teşekkür edip Konuşmalarını yapmak üzere BBP Genel başkanı Mustafa Destici’ye bıraktı.

 BBP CUMHUR İTTİFAKININ BİR PARÇASIDIR. 

Destici halkı selamlamasının ardından, Son günlerde en çok konuşulan Cumhur İttifakı sürecini anlattı.Cumhur İttifakının 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kurulduğunu, o gün ittifakı Ak Parti MHP ve Büyük Birlik Partisi ile kurulduğunu, o günden bu güne kadar İttifak Ruhuna Aykırı hiçbir şey yapmadıklarını 31 Mart Yerel Seçimlerinde ise 51 il ve 30 Büyükşehir de İttifaka dâhil olduklarını buna karşılık ise İlçelerde Aday çıkarttıklarını belirtti.

 Üniversite Öğrencilerine BURS Sözü.

 Nasıl ki 2019 da BBP Olarak Hendek ilçesini almışsalar 31 Martta tekrar alacaklarını belirten Destici Hendek li olup dışarıda okuyan Üniversite öğrencilerine Burs verilmesi konusunda İrfan Püsküllü’den söz aldı.

 Miting bitmesine rağmen kalabalık dağılmadı

 Püsküllü ve Meclis Üyeleri adayları Mitingden sonra seçmenlerinin aralarına karışarak hem sohbet hemde herkesle fotoğraflar çekilerek uzun bir süre daha alanda vatandaşlarla vakit geçirdi, devamında alanın yanındaki kahvede bütün masaları birleştirerek Sevenlerinle sohbet gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

Sonuç ne olur Bilinmez ama! İktidarın Ayak Sesleri Yeni mahalleden Bütün Hendek’te yankılandığını kimse inkâr edemez!

#Hendek #Büyük Birlik Partisi #BBP #Hendek Belediyesi #Turgut Babaoğlu #2024 Yerel Seçimleri #Yenimahalle Seçim İrtibat Bürosu açılışı #Mustafa Destici #Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Mustafa Destici’ #Seçim İrtibat Ofisi #Açılış #Hendeksonhaber