İlçemiz Hendek'te Meydana gelen asayiş olayları.

TAKİP ET

Polis ve Jandarma alanlarında yapılan denetimlerle ilgili bilgilendirme yapıldı

Taksirle Yaralama

08.03.2024 günü Çağlayan Mahallesi Çağlayan Caddesi üzerinde C.B.(E.1970) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 AID * plaka sayılı araç ile A.D.(E.1962) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 41 ABR * plaka sayılı aracın karıştığı kaza olayı ile ilgili gerekli tahkikata 

başlanılmıştır.

İş Kazası  ( 3 Olay )

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, 09 Mart 2024 Cumartesi günü değişik saatlerde çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

Trafik Kazası Sonucu Taksirle Yaralama  (Polis Trafik)

Hendek - Beyköy Mahallesinde, 09 Mart 2024 Cumartesi günü saat:16.00 sıralarında, E.A.(1990’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada, (2) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.


İş Kazası

08.03.2024 günü Hastanece Akova Mahallesinde bulunan iş yerinde meydana gelen iş kazası olayı ile ilgili Müşteki B.T.(E.1981) isimli şahsın hasnaneye getirildiği ve hakkında adli rapor düzenlendiğinin bildirilmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Trafik Kazası Sonucu Taksirle Yaralama   (Polis Trafik)

Hendek - Kargalı Yeni Mahallesinde, 10 Mart 2024 Pazar günü saat:12.50 sıralarında, R.Y.(1980’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken, K.C.S.(2002’d.lu/E)’nin motosiklet ile sol ön kapıya çarpması sonucu meydana gelen kazada hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

 

#Asayiş #Hendek Asayiş #Hendek Asayiş Olayları #Olay #Polis #Jandarma #Hendeksonhaber