İnci AK Parti'de yeniden görevlendirildi!

TAKİP ET

Sakarya Ak Parti Milletvekili Ali İnci, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine yeniden atandı.

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nden bir ay sonra 15 kişiden oluşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığındaki isimler netleşti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görev yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci'ye yeniden aynı görev verildi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görevine yeniden atanması ile ilgili açıklama yapan İnci, "AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi sonrası Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın teklifi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile yeniden görevlendirilmiş bulunmaktayım.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a güven ve takdirleri için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah mahcup etmesin” dedi.

 

#Ali İnci #Milletvekili #Sakarya Milletvekili #Sakarya Ak Parti Milletvekili #Ak Parti #Görev #Görevlendirme #Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı #Filistin #Gazze #Hendeksonhaber #Hendek