Kadir Kaya Hendekspor Dedi

TAKİP ET

Hendekspor da transfer hareketliliği sürüyor geçtiğimiz günlerde 15 futbolcuya imza attıran Hendekspor yönetimi gün içerisinde Altyapıdan 4 futbolcu ile mukavele imzalamasının ardından akşam saatlerinde bir transfer daha gerçekleştirdi sezonu Burhaniye Belediyespor'da tamamlayan 27 yaşındaki Forvet Kadir Kaya da Hendekspor dedi.

Son günlerde yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Hendekspor akşam saatlerinde bir transfer daha gerçekleştirdi.Aslen İzmir doğumlu kariyerinde Kemalpaşa Esnafgücü,Gaziemir Gençlik,Salihli Belediye son olarak Burhaniye Belediyespor olan ve sezonu 19 gol ile tamamlayan Aslen izmir doğumlu 27 yaşındaki Forvet Kadir Kaya Hendekspor’a imza attı.

Konu ile ilgili Hendekspor yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi İnandık, başaracağız. İnce eleyip sık dokuyor titiz çalışmalarla transferlerimize devam ediyoruz. Bal ligi 2022-2023 sezonunda Burhaniye Belediyespor ile 19 gol atıp rakip fileleri sarsan forvet oyuncusu Kadir Kaya da Hendekspor Dedi İmzalar kağıtlara, en önemlisi kalplere atılıyor. Camiamıza hayırlı olsun ifadelerine yer verildi.

 

#Kadir Kaya #Hendekspor #Kadir Kaya Hendekspor dedi #Transfer #İmza #Bal Ligi #Bal #Bölgesel Amatör Lig #Sakarya #Hendek #Hendeksonhaber