Kılıçaslan gönülleri fethetti

TAKİP ET

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayi Selçuk Kılıçaslan, Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı Zafer Adalet ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kılıçaslan: "Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı değerli ağabeyimiz Sn. Zafer Adalet ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Seçim süreci ve saha çalışmalarımız hakkında faydalı bir istişare toplantısı oldu. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. #SakaryaTarihYazacak" diye belirtti.

#SakaryaTarihYazacak

Serdivan İlçe Başkani Ahmet Uçak, İl ve İlçe Yöneticileri ile Saadet Partisi Serdivan İlçe Başkanı Yunus Yıldırım ve Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanı Ömer Aktaş'ı ziyaret eden Kılıçaslan: "Serdivan İlçe Başkanımız Sn. Ahmet Uçak ile birlikte Saadet Partisi Serdivan İlçe Başkanı Sn. Yunus Yıldırım ve Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanı Sn. Ömer Aktaş’la bir araya geldik. Nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz. Hep birlikte #SakaryaTarihYazacak" diye konuştu.

Başarılar diledi

Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Zengin’i makamında ziyaret eden Kılıçaslan, seçim sürecindeki çalışmaları  değerlendirdiler. Kılıçaslan: "Seçim sürecindeki çalışmalarımızı değerlendirdik ve başarılar diledik. Değerli Başkanıma nazik kabulleri için teşekkür ederiz. #SakaryaTarihYazacak" diye ifade etti.

"Sadece 17 gün kaldı"

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı  Fatih Akgün, Erenler İlçe Başkanı Safa Gürsoy, İl ve İlçe Yöneticileri ile Erenler Atatürk Sanayi esnafını ziyaret eden Kılıçaslan: "İl Başkanımız Sn. Fatih Akgün, İlçe Başkanımız Sn. Safa Gürsoy ve Sanayi Dernek Başkanımız Sn. Ömer Bayrak ile birlikte esnaflarımıza hayırlı işler diledik ve teveccühlerine talip olduk.

#SakaryaTarihYazacak, sadece 17 kaldı" dedi.

Ziyaret etti

Saadet Partisi önceki dönem İl Başkanlarından İsmet Aksoy ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Ömer Abdullah Ayhan’ı işyerinde ziyaret eden Kılıçaslan: "Sn. İsmet Aksoy'dan, tecrübeli bir dava insanından aldığımız feyz ile mutlu olduk. Sn. Ömer Abdullah Ayhan'la, 19. dönemde Sakarya'mıza birlikte hizmet eden babalarımız, merhum Cevat Ayhan ve merhum Mustafa Kılıçaslan’ı yâd ettik, çocukluk anılarımızı konuştuk. Keyifli sohbeti, samimi ev sahipliği ve anlamlı hediyesi için kendisine çok teşekkür ediyorum. #SakaryaTarihYazacak" dedi.

 

#Selçuk Kılıçaslan #İYİ Parti #Sakarya #Milletvekili Adayı #Çalışma #Saha Çalışması #Hendek #Hendeksonhaber