Kılıçaslan, Sakarya'yı karış karış geziyor

TAKİP ET

14 Mayıs seçimine günler kala saha çalışmalarının temposunu arttıran İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, çalışmalarına devam ediyor.

"Tüm noktalara gidiliyor"

Kılıçaslan, 7 gün 24 saat sahada olduklarını belirterek: "Ramazan Bayramında da gezmeye devam ediyoruz. Her ilçeye gidiyoruz ve herkese dokunmaya çalışıyoruz. Şu anda da Sakarya’nın kalbi olan tüm noktalara gidiyoruz. Herkesin bizlere karşı çok olumlu dönüşleri var. Bizden beklentileri de büyük. İnşallah Allah nasip ederse 14 Mayıs günü, 15 Mayıs’a zaferle çıkacağımıza inanıyoruz"dedi.

Yoğun ilgi gördü

Hendek İlçe Teşkilatı ile Hendek kapalı pazaryeri esnafını ziyaret eden Kılıçaslan: ‘’ Hendek İlçe Teşkilatımızın eşliğinde kapalı pazar yeri esnafımızı ziyaret ettik, Ramazan Bayramı’nı kutladık Burada esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Hendekte vatandaşlarımız bizlere gübre, mazot, elektrik, su zamlarının bellerini büktüğünü ürünlerinin para etmediğini geçim sıkıntısı çektiklerini anlattı, bir sorduk bin şikayet bulduk. Tezgahlar hala dolu ve hemşehrilerimiz hayat pahalılığı altında ezilmeye devam ediyor. #SakaryaTarihYazacak çünkü artık sabır tükenmiş’’ diye konuştu.

Programlara katılım sağladı

Kılıçaslan, ilk olarak Sakarya Valiliğinin düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katıldı. Yerel Kültür Derneği bayramlaşma programına da katılım sağlayan Kılıçaslan, sonrasında İlçe Başkanları ve yöneticiler ile birlikte Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği bayramlaşma programına katılım sağladı. Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin düzenlediği bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan Kılıçaslan, herkesin bayramını kutladı. Son olarak Kılıçaslan, İl Başkanı Fatih Akgün, İlçe Başkanları, Milletvekili adayları ve yöneticiler ile birlikte Sakarya Muhtarlar Federasyonu’nun düzenlediği bayramlaşma programına katılım sağladı.

 

#Selçuk Kılçaslan #Sakarya #Milletvekili Adayı #Sakarya’yı karış karış geziyor #Hendek #Hendeksonhaber