KİMİLERİNE GÖRE TEMAYÜL

TAKİP ET

Ak-parti Hendek ilçe Başkanlığında ertelenen kongrenin ardından kimilerine göre temayül kimilerine göre istişare toplantısı dün parti binasında yapıldıStresli gecen toplantı 22.00 sularında sona erdi.

Ak-parti HENDEK ilçe Başkanlığı Kongresi ertelemenin ardından ikinci kez kimilerine göre istişare kimilerine göre temayül toplantısıParti binasında dün Saat 14.00' de Başladı.

Toplantıya Bolu Milletvekili Fehmi küpcü ve Trabzon Milletvekili muhammet Balta kordünatörüğünde başladı.Kordünatör vekiller Toplantı öncesi Ak-parti meclis üyeleri yönetim kurulu üyeleri eski ve yeni gençlik kolları kadınlar kolu  Başkan ve yönetiminin Bazilarının katıldığı yaklaşık 30 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdiler.Oldukça stresli geçen Toplantya bire bir görüsmelerle devam etti.

Ak-parti meclis üyeleri yönetim kurulundan Bazı isimler tek tek dinlendi ortalam (15) (20) (30) Dakika dinlendiği Toplantıya Saat 16.30'da önceki Dönem İlçe Başkanı ve Cumhur ittifakı adayi Ali kemal Sofu Toplantı odasına girdi.

Sofu yaklışık(30) Dakika içeride kaldıktan sonra odadan çıktı. SOFUDAN sonra içeriye Kurucular Kurulu Üyesi Akparti'de 3 Dönem İlçe Başkanlığı yapan Şenay Sakal girdi (30) Dakika içeride kalan şenay sakal oldukça neşeli olduğu gözlerden kaçmadı. 

kimilerine temayül kimilerine göre istişare toplantısı Ak-parti 'ye Gönül veren ve kanat önderlerinin dinlenmesinin ardından 19.40'da Toplantıya önceki Dönem Ak-parti Belediye Başkanı irfan Püsküllü girdi (30) Dakika içeride kalan püsküllü bir hayli düsünceli olduğu gözlerden kaçmadı. 

saatler 21.30 gösterdiğinde kordünatör vekiller son olarak Parti Binasında buluna kişilerle toplu olarak kısa bir görüşme yaptı görüşme esnasında kördünatör vekile gelen Mesaj tüm dengeleri alt üst etti Dünyada ve ülkemizde görülen corona virüs nedeniyle Ak-parti ilçe Kongreleri İptal edilmişti Açıklamayı  yapan Fehmi küpçü Bütün ilçe Başkanlığı kongrelerimiz  iptal edilmiştir açıklamasını yaptıktan sonra ilçemizden ayrıldı.

Hendek AK Parti Hendek Ak Parti Temayül KİMİLERİNE GÖRE TEMAYÜL Sakarya Hendeksonhaber