KONGRE ÖNCESİ HENDEK BUNU KONUŞUYOR

TAKİP ET

Ak parti ilce kongreleri öncesinde ilçelerde temayül yoklamaları yapılacak.Hendek'te parti Binasında Bugün saat 12.00'de gerçekleşecek temaýülün oldu bittiye getireleceği iddası ortalığı karıştırdı.

Ak-parti ilçe kongreleri süreci start alıyor.Genel Merkezin belirleyeceği adaylar ile kongreye gidecek olan Ak-parti,Parti içerisinde kendi aday belirleme standartlarını uyguluyor.Bu kapsamda Ak-parti'nin önem verdiği kriterlerden biri temayül yoklamamalıdır.

Temayül yoklaması öncesi HENDEK Teşkilatı âdeta kaynıyor.Bir süredir sosyal  medya üzerinden yoğun eleştirilerin yaşandığı süreçte,mevcut başkan Hasan serdar Baykalın oldu bitti ile yeniden aday gösterileceği iddaları gündeme oturmuş durumda.

Hatta bu sürüç öyle bir hale gelmiş durumdaki bazı kesimler sosyal medya üzerinden ikinci liste çıkarma konularını bile tartışmaya açıyorlar.

Istişare toplantısının koordinatör milletvekili Fehmi küpçü olmadan sadece Ak-parti İL BAŞKANI Yunus Tever ve ilçe Başkanı Hasan serdar Baykalın Yönetiminde yapılacağı  iddiaları yine HENDEKTE oldukça tartışılan konulardan biri. 

Ak-parti 'de ilk etepta yapılacak 6 ilçe kongresinde 5'inde mevcut başkanların yola devam etmesi bekleniyor.29 Şubat 'ta kocaelide yapılacak ilk kongrede Ersan Demir'in göreve devam etmesi bekleniyor.Karasu'da hasan yavuzyiğit,Akyazı'da Mesut Ekrem,Serdivan'da Burak Erken ve Söğütlü'de Selçuk Kurt ile yola devam edilmesi kesin gibi gözüküyor.Hendek'te ise mevcut ilçe başkanı Hasan Serdar Baykal'a olan tepkilerden dolayı aday belirleme çalışmaları devam ediyor.