Maratonda Bir İlk Hendekli Zafer Kaya'dan İzmirde Üçüncülük

TAKİP ET

Hendek  maraton dalında (42.195 metre) ilk madalyasını İzmir'de koşulan yarışta Zafer Kaya ile üçüncü olarak kazandı.

İzmir'de yapılan Maratonda üçüncü olarak ilke imza atan Zafer Kaya "6 aylık süreçte Aykut Duman  hocamın üstün gayretleriyle oluşturduğu programa uyarak yoğun bir şekilde çalıştım bu süreçte iki maraton iki yarimaratonda hedefe ulaşmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Son yarışta iyi motive olup hocamın değerli taktikleri ve koşu camiamızda beni seven değerli  abilerimizin de arayıp bana güvenmeleri  beni ayrıca motive  etti ve koşuda olabilecek aksaklıkları  da hesaplayıp güzel bir yarış  neticesinde  yarışı son 200 metrede atak yaparak üçüncü tamamladım. 

Hendek  maraton ve yarı  maraton dallarında Aykut Duman ve benimde dahil olduğum toz duman spor kulübü  olarak sürekli bu zor yarışlarda madalya ve kupalarla dönmeye gayret göstereceğiz sevgili Hendek halkımızın desteğini her zaman bekliyoruz, bizde onlara layık olmaya ve sporu sevdirmeye devam edeceğiz .

 

#Hendek #Maraton #Hendek  maraton dalında #İzmir #Zafer Kaya #Yarış #Maratonda Bir İlk Hendekli Zafer Kaya’dan İzmirde Üçüncülük #Hendeksonhaber