Muhammed Can Hendekspor'da

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi yeni sezon öncesi yaptığı transferler ile tüm dikkatleri üzerine çeken Hendekspor bir çok noktaya yaptığı transferler ile şov yapmaya devam ediyor mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor son olarak kariyeri başarılar ile dolu olan 26 yaşındaki stoper Muhammed Can'ı renklerine kattı.

Yeni sezon öncesi kadrosunda düşünmediği bazı isimler ile yollarını ayıran ve bir çok mevkiye tanınmış futbolcuları transfer ederek rakiplerine adeta gözdağı veren Hendekspor transferde durmuyor.Mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor basın birimi tarafından yapılan açıklamada kariyerinde 2 sezon Balıkesirspor,2.sezon Beşiktaş,2.sezon Turgutluspor, 2.sezon Ofspor,Düzcespor,68 Aksaray Belediye,Amasyaspor FK.2022-2023 sezonunda Fatsa Belediye Forması giyen aslen Balıkesir doğumlu olan 26 yaşındaki stoper Muhammed Can’ı kadrosuna kattı.

Gerçekleşen Transfer sonrası kulüp tarafından yapılan açıklamada TFF 3. Lig'de toplamda 153 maça çıkan 1997 doğumlu genç futbolcu Muhammed Can Hendekspor'umuzda.

Sahada ter döken, futboluyla alkışı hak eden, Hendekspor'u hakkıyla temsil eden, şanına yakışır bir takım kuracağız. Tek bir hedefimiz var o da şampiyon olmak. Hayırlı olsun..."denildi

 

#Muhammed Can Stoper #Hendekspor #Muhammed Can Hendekspor’da #Hendekspor Haberleri #Hendek #Spor #Hendeksonhaber