MUHTAR HALİT BEKTAŞ' GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ OKULDA SIVA İLE DÜZELMEZ

TAKİP ET

2021 yılında büyük tartışmalara sebep olan, ilçe gündemine oturan, hatta il milli eğitim müdürünün merkeze çekilmesine dahi sebep olan o okulda işler hiç de düzgün gitmiyor.

Bilindiği üzere, ihalesi çıkmış Yeşilyurt Ortaokulu'nun sıkıntıları sebebi ile, zamanın il milli eğitim müdürü ve ilçe milli eğitim müdürü merkeze çekilmişti. Tekrar ilçe gündemine oturan o okulla ilgili olarak Uzunçarşı Mahallesi Muhtarı Halit Bektaş o konularla alakalı olarak açıklamalarda bulundu.

Muhtar Bektaş, "İhalesi çıkmış Yeşilyurt Ortaokulu'nun zamanın il milli eğitim müdürü ve ilçe milli eğitim müdürü bu olaydan sonra ne olduğuna bir bakalım. Hepsi suçludur demiyorum fakat kurunun yanında yaşta yandı. İhalesi çıkmış Yeşilyurt Ortaokulu'nun, bölgemizdeki 5 mahalle ve 4000'in üzerindeki nüfusunu hiçe sayarak el altından okulun yerinin değiştirilmesi Hendek Kemaliye Mahallesi'ne kaydırılmış olması büyük tepkilere sebep olmuştu. Bu inşaattan, bu binadan kimseye hayır gelmez." diyerek, okul inşaatı olayı ile alakalı tepkisini dile getirdi.

#Hendek #Yeşilyurt #Muhtar #Açıklama #Tepki #Okul #Ziya Gökalp İlokulu #Halit Baktaş #Güneş Balıçıkla Sıvanmaz #Sıva #Okul Sıva İle Düzelmez Yamuk Kolon Okulu ihale #mİlli Eğitim Müdürlüğü #Sakarya #İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü #Hendeksonhaber